Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB şi-a aflat adversarul din turul III preliminar, dacă trece de Topola. Slovan Liberec a eliminat-o uşor pe FK Riteriai din Lituania

FCSB şi-a aflat adversarul din turul III preliminar, dacă trece de Topola. Slovan Liberec a eliminat-o uşor pe FK Riteriai din Lituania

FCSB

Comentarii

Dacă trece de FK TSC Backa Topola, FCSB va evolua contra cehilor de la Slovan Liberec în turul al treilea preliminar din UEFA Europa League.

Liberec a început excelent partida din Lituania şi după numai 20 de minute, conducea deja cu scorul de 2-0.

Mara a marcat primul, din lovitură de la 11 metri, în minutul 12. Opt minute mai târziu, Hromada avea să ducă scorul la 2-0 şi să asigure cehilor un meci mult mai uşor.

Din minutul 61, Riteriai a intrat cumva în meci, după ce Lezama a punctat şi a reaprins speranţele gazdelor. Dar, trupa lui Pavel Hoftych a mai punctat o dată în minutul 84, prin Rabusic şi încă o dată prin Yusuf, din lovitură de la 11 metri. Scorul final, FK Riteriai - Slovan Liberec 1-5 a fost stabilit în prelungiri, de vedeta cehilor, Matousek.

Liberec a aliniat următoarea formulă de joc: Nguyen - Koscelnik, Kacharaba, Tijani, Mikula - Beran, Hromada, Mara, Pesek - Mosquera, Yusuf.

Astfel, dacă FCSB o elimină pe Backa Topola, formaţia lui Toni Petrea va da piept cu Slovan.  Liberec a terminat pe locul cinci sezonul trecut din Cehia şi a câştigat play-off-ul pentru Europa League, după o finală cu Mlada Boleslav.
 

Afla mai multe despre: slovan liberec 

viewscnt
Articole similare