Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB şi-a găsit atacant! Claudiu Keşeru a făcut marele anunţ: "Îmi termin contractul cu Ludogoreţ în iunie"

FCSB şi-a găsit atacant! Claudiu Keşeru a făcut marele anunţ: "Îmi termin contractul cu Ludogoreţ în iunie" galerie foto

Stranieri

Comentarii

Claudiu Keşeru (33 de ani) joacă din 2015 la Ludogoreţ Razgrad, iar actualul sezon ar putea fi ultimul la gruparea bulgară, anunţul fiind făcut chiar de către atacantul român. Aflat la Gala Fotbalului Românesc, Keşeru a comentat posibilitatea de a reveni în Liga 1.

Keşeru şi-a prelungit ultima oară contractul cu Ludogoreţ în 2018, iar începând cu luna ianuarie poate semna un precontract cu orice echipă îşi doreşte: "E un subiect delicat, pentru că îmi termin contractul cu Ludogoreţ în iunie. Sunt într-un moment în care îmi analizez puţin posibilităţile, dar nu am luat încă o decizie", a spus Keşeru. 

Internaţionalul român (39 de selecţii, 13 goluri) nu a spus nimic concret despre o eventuală revenire în Liga 1, dar a lăsat de înţeles că o astfel de variantă nu este exclusă: "E prematur să  vorbim de chestia asta. Pasul care se impune în proporţie de 80% ar fi să rămân acolo. Trebuie doar să ne înţelegem. După aceea, dacă va fi o variantă foarte interesantă din punct de vedere sportiv sau din punct de vedere financiar, o voi analiza".

3,25 de milioane de euro este cota lui Claudiu Keşeru, potrivit transfermarkt.com 

CLAUDIU KEŞERU, VARIANTĂ PENTRU FCSB 

Sunt foarte puţine echipe care şi l-ar permite pe Claudiu Keşeru în Liga 1.Practic, doar FCSB, U Craiova şi CFR Cluj au puterea financiară de a îl avea în echipă pe atacantul român, iar dintre aceste echipe este clar că atacantul născut la Oradea ar alege FCSB. 

În fapt, există mai multe motive pentru care Keşeru ar fi tentat de o revenire la gruparea "roş-albastră", în cazul în care nu va ajunge la un acord cu Ludogoreţ pentru prelungirea contractului. În primul rând, este Mihai Stoica. Fostul director sportiv de la FCSB, revenit recent la echipă, este de mult timp fanul lui Claudiu Keşeru şi a tot încercat să îl aducă la FCSB de-a lungul anului. În cele din urmă a reuşit în 2014, când FCSB l-a luat de la Bastia. 

  • 28 de goluri în 48 de meciuri a marcat Keşeru la FCSB 
  • Keşeru a câştigat două titluri în Liga 1 cu FCSB, în 2013-2014 şi 2014-2015

Un alt argument este că aventura de la FCSB i-a revitalizat cariera lui Keşeru. Un jucător la echipe mediocre din Franţa, care se zbăteau între Ligue 1 şi Ligue 2, Keşeru a dat lovitura din punct de vedere financiar după ce a fost la FCSB. A jucat câteva luni în Qatar, la Al Gharafa, iar apoi a semnat cu Ludogoreţ, acolo unde nu doar că are un salariu foarte bun, dar şi evoluează an de an în cupele europene. 

În al treilea rând, Gigi Becali este deschis să îi ofere lui Keşeru un salariu mare, în condiţiile în care se pregăteşte să se despartă de mai mulţi jucători. Gigi Becali a anunţat că Harlem Gnohere va pleca în iarnă de la vicecampioana României. Latifundiarul din Pipera s-a săturat de problemele medicale şi de greutate ale atacantului şi a decis să îl lase să plece pe o sumă şi mai mică decât cerea iniţial. Totodată, la FCSB nu mai este dorit nici Juhvel Tsoumou, fotbalist transferat după ce şi-a încheiat contractul cu Hermannstadt. Astfel, singura soluţie veritabilă din atacantul lui FCSB rămâne Ioan Hora, fost golgheter al Ligii 1. 

Afla mai multe despre: claudiu keserufcsb 

viewscnt
Articole similare