Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB şi-a găsit portar! Decizia lui Gigi Becali: "Şi dacă e mai tare decât Lobonţ, nu mă interesează. El va juca"

FCSB şi-a găsit portar! Decizia lui Gigi Becali: "Şi dacă e mai tare decât Lobonţ, nu mă interesează. El va juca"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a luat decizia finală în privinţa postului de portar la FCSB. Titular va fi Andrei Vlad, care primeşte o nouă şansă, după ce a dezamăgit în sezoanele trecute prin gafele comise.

FCSB şi-a găsit portar. Gigi Becali: "Andrei Vlad va apăra"

Vicecampioana României a primit o lovitură în momentul în care s-a aflat că titularul Cristian Bălgrădean a semnat pe ascuns cu CFR Cluj. Imediat, Gigi Becali a căutat variante, dar în cele din urmă a ales să-i ofere şanse lui Andrei Vlad. 

Gigi Becali se bazează pe Andrei Vlad şi Toma Niga, iar începând din sezonul următor şi pe Ştefan Târnovanu, care va veni de la Poli Iaşi. De asemenea, omul de afaceri a infirmat varianta Cătălin Căbuz, de la Viitorul: "Cine e Căbuz? Nu ştiu, nu, nu... E foarte bun, dar avem portar la ora asta. Să nu se supere nimeni, dar poate fi un portar dacă nu are peste 1.85 cm? Şi dacă e mai tare decât Lobonţ, nu mă interesează. Eu vreau portar mare, înalt. Noi avem portar, gata. Îl avem pe Vlad, îi avem copiii ăia, ne batem joc de ei? Vlad va juca, Donnaruma de la 17 ani nu e scos din poartă", a declarat Gigi Becali pentru Pro X. 

Florin Niţă, o altă variantă pentru FCSB

Portarul în vârstă de 32 de ani a ajuns rezervă la Sparta Praga, o postură care nu-i convine. Mai ales că a pierdut şi contactul cu echipa naţională. În acest sezon, a prins doar 12 meciuri, dintre care doar opt în campionat. De altfel, a bifat aceste prezenţe la începutul sezonului şi în ultima perioadă a fost doar rezervă.

În acest context, site-ul sportyzive.cz scrie că Florin Niţă îşi va rezilia contractul: ”Se pare că Florin Niţă este la un pas de plecarea de la Sparta”, titrează sursa citată. ”Când a venit la Sparta Praga, în februarie 2018, urma să devină numărul unu datorită experienţei sale. Acest lucru chiar s-a întâmplat pentru o perioadă, dar Florin Niţă a ieşit treptat din echipă, unde locul său a fost luat de Milan Heca. Din această cauză, întoarcerea acasă este destul de posibilă”, mai scriu ziariştii cehi.

Florin Niţă mai are contract cu Sparta până în vara lui 2021, dar ar putea ajunge încă din această vară la un acord pentru reziliere.

 

 

Afla mai multe despre: gigi becaliandrei vladfcsb 

viewscnt
Articole similare