Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB şi-a găsit stadion după plecarea de pe Arena Naţională. Unde vor disputa roş-albaştrii meciul cu Sepsi de luni

FCSB şi-a găsit stadion după plecarea de pe Arena Naţională. Unde vor disputa roş-albaştrii meciul cu Sepsi de luni

FCSB

Comentarii

Problemele pe care le are Arena Naţională le dau mari bătăi de cap oficialilor de la FCSB, care au apelat la o soluţie inedită pentru disputarea ultimului meci din acest an.

Arena Naţională se închide pentru reparaţii, după apariţia unei probleme la acoperişul stadionului. Astfel, FCSB a fost nevoită să improvizeze şi să îşi caute un stadion pentru a disputa ultimul meci progrmat în acest an.

Oficialii roş-albaştrilor au acceptat propunerea venită din partea reprezentanţilor FRF, astfel că meciul dintre FCSB şi Sepsi, programat luni, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1, se va juca la Mogoşoaia.

"Primăria Capitalei va rezolva problemele la acoperiş în cel mai scurt timp, sunt sigur. Am discutat şi cu Vali Argăseală (n.r. - preşedintele FCSB-ului), i-am oferit sprijin pentru ca meciul cu Sepsi să se dispute în baza sportivă de la Mogoşoaia.

E adevărat că suferim şi la mentenanţa gazonului. Ultimele investiţii la nivel de infrastructură în România au fost realizate în anii '70, ne-a lipsit acest know-how de cum ar trebui menţinute şi puse în valoarea stadioanele" , a declarat, joi, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: sepsifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare