Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB şi-a găsit stadion şi pleacă din Bucureşti! Gigi Becali este în extaz: "15.000 de suporteri la fiecare meci"

FCSB şi-a găsit stadion şi pleacă din Bucureşti! Gigi Becali este în extaz: "15.000 de suporteri la fiecare meci"galerie foto

FCSB

Comentarii

Arena Naţională se va închide pentru a intra într-un proces de amenajare pentru EURO 2020, astfel că FCSB a fost obligată să îşi găsească o altă arenă pe care să joace meciurile de acasă.

Gigi Becali, finanţatorul "roş-albaştrilor", a anunţat în mod răspicat unde îşi va disputa echipa sa meciurile de pe teren propriu: "Vom juca pe stadionul din Buzău. O să fie la fiecare meci 15.000 de suporteri”, a dezvăluit latifundiarul din Pipera la Pro X. 

Oficialii clubului au mers în inspecţie la stadionul din Buzău, unde FCSB a mai jucat în trecut pentru scurte perioade de timp. De altfel, stadionul din Buzău a fost modernizat în perioada în care Gigi Becali era implicat indirect la Gloria şi seamănă destul de mult cu vechea arenă din Ghencea.

 

FCSB va juca la Buzău! Becali trebuie să bage bani în stadion

Totuşi, a trecut mult timp de când pe stadionul din Buzău s-au jucat meciuri de Liga 1 şi pentru a fi omologată, arena trebuie modernizată. Mai exact, Gigi Becali trebuie să investească bani în turnicheţi pentru ca stadionul să fie licenţiat. 

Arena Naţională se închide începând cu data de 31 martie, deoarece urmează să fie amenajat pentru EURO 2020.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbstadion buzau 

viewscnt
Articole similare