Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB şi-a găsit stadion unde să joace în play-off: „Ne-a sunat domnul Argăseală”.

FCSB şi-a găsit stadion unde să joace în play-off: „Ne-a sunat domnul Argăseală”.

Superliga

Comentarii

FCSB este nevoită să îşi caute stadion cât mai repede. Ultimul meci pe care îl va putea disputa pe Naţional Arena va fi cel cu CFR Cluj, campioana României.

După acest joc, Liga 1 se va întrerupe timp de două săptămâni, perioadă în care naţionalele joacă în preliminariile CM şi la turneul final al CE de tineret. Pe Arena Naţională se vor disputa meciuri importante, chiar şi România-Germania. 
FCSB a cerut să joace la Piteşti în play-off.
Ne-au căutat cei de la FCSB şi încercăm să-i ajutăm, dar i-am spus şi domnului Argăseală că nu depinde de noi, trebuie să vorbim la Primărie şi să vedem dacă se găseşte o soluţie de închiriere a stadionului pentru ca FCSB să joace aici, în play-off”, a spus Jean Vlădoiu, preşedintele lui FC Argeş, pentru ProSport.
Stadionul din Piteşti nu a fost singurul pe lista oficialilor de la FCSB după ce au aflat că Arena Naţională o să fie predată în aprilie celor de la UEFA. Roş-albaştrii s-au mai gândit la arenele din Buzău, Târgu Jiu, Giurgiu şi chiar la Arcul de Triumf.
Sursa menţionată anterior anunţă că FCSB, data trecută, când a mai jucat pe stadionul din Piteşti, mai exact în 2018, Gigi Becali a fost nevoit să scoată din buzunar 11.000 de lei pentru a putea să folosească arena „Nicolae Dobrin”, adică aproximativ 2.500 de euro pentru fiecare meci.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalistadion fcsb 

viewscnt
Articole similare