Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB şi-a prezentat ultimul transfer realizat în această iarnă! "Am inima deschisă! Vin la cel mai important club din România!" Ce spune Teja

FCSB şi-a prezentat ultimul transfer realizat în această iarnă! "Am inima deschisă! Vin la cel mai important club din România!" Ce spune Tejagalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu FC Botosani pentru transferul lui Răzvan Oaidă, care a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2023-2024.

Jucătorul se va alătura lotului FCSB începând cu luna iunie, urmând să încheie actuala ediţie de campionat la clubul moldvav. "Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!", se arată într-un comunicat.

"Sunt fericit pentru realizarea acestui transfer. Este un pas important în cariera mea, deoarece vin la cel mai important club din România. Am inima deschisă şi sunt dornic de performanţă. Îmi doresc foarte mult să confirm aşteptările celor care au încredere în mine şi să demonstrez că pot fi un jucător important al echipei", a declarat Oiadă pentru steauafc.com.

Răzvan Oaidă s-a născut pe 2 martie 1998, la Petroşani şi a început fotbalul la Atletico Arad, acolo unde a fost coleg cu Dennis Man. În 2014 a fost transferat de Wolverhampton, club la a cărui Academie a activat până în iulie 2016, când s-a mutat la Academia italienilor de la Brescia. În septembrie 2017 a fost transferat de FC Botoşani, pentru care a strâns, până în prezent, 38 de partide şi un gol. De asemenea, tânărul mijlocaş central face parte din lotul echipei naţionale Under 21, care s-a calificat la Campionatul European Under 21, care se va desfăşura în luna iunie, în Italia.

Ce i-a transmis Teja lui Oaidă în momentul transferului

Mihai Teja a vorbit despre transferul lui Oaidă, precizând că decizia aducerii mijlocaşului de la Botoşani nu a fost luată peste capul său. Teja l-a sunat deja pe Oaidă şi i-a transmis să joace cât mai bine la Botoşani până în vară, iar apoi să vină la FCSB pentru a lupta pentru un loc de titular.

"Deja se vorbise despre Răzvan Oaidă, normal că am fost întrebat şi eu şi mie îmi place Răzvan Oaidă, deci a fost o decizie a tuturor celor care iau astfel de hotărâri.

I-am transmis lui Oaidă să fie sănătos şi să joace la echipa de club"
, a spus Mihai Teja.

Mihai Roman: "Este un băiat serios, muncitor, mie îmi place stilul lui, îşi face treaba de fiecare dată când intră, aleargă mult şi e un tip ok".

 

Afla mai multe despre: oaidafcsb 

viewscnt
Articole similare