Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB şi-a stabilit următorul transfer. Gigi Becali, convins să aducă un fundaş dreapta de echipă naţională

FCSB şi-a stabilit următorul transfer. Gigi Becali, convins să aducă un fundaş dreapta de echipă naţionalăgalerie foto

FCSB

Comentarii

Poziţionată excelent în lupta pentru titlu, FCSB caută să-şi întărească compartimentele ce au părut vulnerabile până acum, printre care şi postul de fundaş dreapta.

După ce l-a convis pe Valentin Creţu să-şi prelungească contractul, Gigi Becali caută să-i găsească acestuia o dublură pe post. Cum pista Denis Haruţ devine mai scumpă pe zi ce trece, patrnul celor de la FCSB s-a reorientat către un alt jucător din Liga 1.

Conform Fanatik.ro, FCSB l-a dori pe fundaşul dreapta de la Academica Clinceni, Georgi Pashov, în vârstă de 30 de ani, care ar fi fost remarcat de secundul roş-albaştrilor, Mihai Pintilii.

Georgi Pashov este om de bază la Academica Clinceni, la care a ajuns în această vară. A bifat 10 meciuri, reuşind şi o pasă de gol. În plus, a oferit foarte multă siguranţă pe faza defensivă, fiind ajutat şi de statura sa impresionantă pentru acest post - 1.84 metri.

Fundaşul dreapta are 3 meciuri pentru naţionala Bulgariei, ultimele două în septembrie 2019, titular şi integralist, în egalul 0-0 cu Muntenegru şi-n înfrângerea 0-6 cu Anglia, din Liga Naţiunilor. În cariera sa a mai evoluat pentru Lokomotiv Plovdiv, Etar Tarnovo, Aarat-Armenia, Slavia Sofia şi FC Montana.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare