Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB şi-a supărat fanii după înfrângerea cu Dinamo. Peluza Roş-Albastră, mesaj ferm: fotbaliştii, criticaţi foarte dur!

FCSB şi-a supărat fanii după înfrângerea cu Dinamo. Peluza Roş-Albastră, mesaj ferm: fotbaliştii, criticaţi foarte dur!

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a dezamăgit fanii la derby-ul cu Dinamo. Vicecampioana României a pierdut cu 2-1 în faţa "câinilor", iar suporterii de la Peluza Roş-Albastră au avut un mesaj dur pentru fotbaliştii lui Bogdan Vintilă (47 de ani).

Suporterii au fost dezamăgiţi de atitudinea anumitor fotbalişti de la FCSB în derby-ul cu Dinamo, dar nu doar înfrângerea din Eternul Derby a fost motivul de supărare pentru cei de la Peluza Roş-Albastră.

Mesajul postat de ”Peluza Roş-Albastră”:

”Ruşine
Dinamo – Steaua 2-1
Nici câinii nu credeau că pot să ne învingă în acest meci.
Un nou meci, o nouă dezamăgire în joc, la fel cum au fost şi celelalte meciuri din acest an.
Avem două, trei ”staruri” care fac figuraţie pe teren, cel puţin anul ăsta.
Se vede că pauza competiţională ne-a dereglat de tot.
Din cel mai uşor program posibil în aceste 4 meciuri (având şi restanţa cu Voluntari) am reuşit să luăm doar 4 puncte. Să zicem că batem Chindia, vom face 7 dar tot e foarte puţin...
Delăsarea, nepăsarea, individualismul unora dintre jucători sunt doar câteva dintre motivele acestor jocuri catastrofale.

Dureros nu este că pierzi, se întâmplă, dureros este că nu se vede determinare, ambiţie, pasiune din partea voastră... Doar cu 2, 3 jucători care chiar pun suflet (Planic, Creţu, etc) nu avem vreo şansă la titlu. Nimic nu e pierdut, dar fără determinare este pierdut totul.

Cu CFR Cluj am avut zero şuturi pe poartă, cu Voluntari am avut 3 şuturi pe poartă şi toate în prima repriză a 2-a am avut superioritate numerică, cu Academica Clinceni nu am fost în stare să marcăm un gol dar Gaz Metan Mediaş le-a dat trei goluri.

Pe Pintilii îl ”sfătuim” să se lase de fotbal când, cu el pe teren, echipa avea agresivitate, determinare. Şi să ţinem cont de un aspect foarte important, despre care nimeni nu vorbeşte şi poate mulţi nu ştiu asta, ăsta este ultimul an în care mai putem să sperăm la grupele de Champions League, ultimul!!! Dacă nu câştigăm titlu (ar fi chiar a 8-a minune a lumii să îl câştigăm), am avea şansa să jucăm poate pentru ultima oară în grupele U.C.L., de la anul va fi greu să ne calificăm şi în grupele Europa League, şi aici nu e vorba doar de STEAUA.

Haideţi să ”turăm motoarele” şi să dăm drumul la treabă cât mai avem şanse. Mai avem şi Cupa în care putem să ne punem baza şi să ne luăm revanşa faţă de câini”
, este mesajul postat de fanii FCSB-ului pe pagina de Facebook a celor de la Peluza Roş-Albastră Oficial.

Dinamo - FCSB s-a terminat 2-1 în etapa a 25-a din Liga 1. În urma înfrângerii, FCSB a ratat o nouă şansă de a se apropia de liderul CFR Cluj, care făcuse egal cu Viitorul, 0-0 în Gruia. Astfel, în clasament, CFR e în continuare lider cu 49 de puncte, pe locul doi e acum Craiova, care are 46 de puncte, în timp ce FCSB a coborât un loc, pe trei, cu 43 de puncte.

Afla mai multe despre: peluza ros-albastrafcsb 

viewscnt
Articole similare