Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB şi Craiova au un procentaj pozitiv de victorii cu Kovacs la centru » Va fi meciul 220 pentru arbitrul din Carei

FCSB şi Craiova au un procentaj pozitiv de victorii cu Kovacs la centru » Va fi meciul 220 pentru arbitrul din Carei

FCSB

Comentarii

Istvan Kovacs a condus 16 dueluri în actualul sezon, iar partida din această dintre FCSB şi U Craiova, pe care a primit-o de la CCA e una importantă pentru statistica personală a arbitrului.

Va fi cel de-al 220-lea meci pe prima scenă din România, la 10 ani şi 8 luni de la debutul în Liga 1: 11 august 2007, Poli Timişoara - Pandurii 3-1. Kovacs primeşte de la CCA al treilea joc dintre Steaua şi Ştiinţa din actualul sezon, după ce a "fluierat" fără greşeală şi primele două întâlniri din actualul sezon regulat.

Kovacs e un talisman pentru ambele echipe. Pe steliştii i-a condus de 20 de ori în întreaga carieră, având un procentaj pozitiv, 70%: 11 victorii, 3 remize şi 6 înfrângeri. În timp ce pe olteni i-a arbitrat de 16 ori, procentaj 69%: 9 victorii, 2 remize şi 5 înfrângeri.

"FCSB are cel mai bun lot din România, cei mai buni jucători din ţară! Chiar dacă Universitatea nu a mai câştigat de 28 de ani la Bucureşti, asta nu înseamnă că nu vom face totul pentru o victorie. Sper să facem un meci mare, un meci de care să fim mândri şi din care să scoatem maximum posibil. Vreau să câştigăm, cu acest gând venim la Bucureşti pentru partida cu FCSB", e părerea antrenorului Universităţii, Devis Mangia.

Afla mai multe despre: fcsbcraiovaarbitruliga1lpfistvan kovacs 

viewscnt
Articole similare