Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB şi Dinamo au revenit în ţară cu acelaşi avion. Ce au discutat jucătorii celor două mari rivale: ”Au fost chestii de prietenie”

FCSB şi Dinamo au revenit în ţară cu acelaşi avion. Ce au discutat jucătorii celor două mari rivale: ”Au fost chestii de prietenie”

Superliga

Comentarii

FCSB şi Dinamo s-au întors cu acelaşi avion din cantonamentele pe care le-au desăşurat în Spania şi Ricardo Grigore spune că atmosfera a fost foarte amicală.

Rivale pe teren, FCSB şi Dinamo au împărţit acelaşi avion la revenirea din cantonamentele din Spania. Ricardo Grigore spune că între jucătorii celor două echipe există relaţii de prietenie, mai ales că mulţi dintre ei sunt colegi la echipele naţionale, în special la tineret. Fundaşul lui Dinamo susţine că atmosfera a fost relaxată, însă lucrurile se vor schimba în totalitate când cele două echipe se vor întâlni în campionat:

”(Cu cei de la FCSB ce aţi discutat în avion?) Ne-am întrebat reciproc ce aţi făcut în cantonament, chestii de prietenie, pentru că în afara terenului eu cu majoritatea dintre ei sunt prieten de la echipa naţională. În teren o să vedeţi la meci ce se va întâmpla. Vă daţi seama că...”, a declarat Ricardo Grigore.

Afla mai multe despre: ricardo grigore 

viewscnt
Articole similare