Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB şi U Craiova, asalt pentru vedeta altei echipe din Liga 1! Transfer pe ultima sută de metri. Cu cine semnează: "Avem acordul"

FCSB şi U Craiova, asalt pentru vedeta altei echipe din Liga 1! Transfer pe ultima sută de metri. Cu cine semnează: "Avem acordul"

FCSB

Comentarii

Cluburile din Liga 1 încearcă să se întărească pe ultima sută de metri, înainte de asaltul final pentru titlul Ligii 1, iar duelurile nu lipsesc de pe piaţa transferurilor. Recent, sponsorul principal de la FC Argeş, Viorel Tudose, a dezvăluit că FCSB şi U Craiova şi-au arătat interesul pentru golgheterul echipei, Cephas Malele (27 de ani), elveţianul care a impresionat pentru nou-promovată.

FCSB şi U Craiova suferă în atac în acest sezon. Echipa lui Gigi Becali abia l-a adus pe Ante Vukusic, după ce a jucat fără un atacant autentic de la începutul sezonului, în timp ce oltenii l-au pierdut devreme pe Elvir Koljic, iar Ivan Mamut nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor. Astfel, cele două rivale s-au interesat de o variantă, care să aducă golurile din drumul spre titlul Ligii 1. 

FCSB şi U Craiova şi-au manifestat intenţia de a-l transfera pe atacantul lui FC Argeş

Conform informaţiilor furnizate de sponsorul principal de la FC Argeş, Viorel Tănase, FCSB şi U Craiova s-au interesat de Cephas Malele. Atacantul elveţian născut în Angola, la Buco-Zau, a ajuns în Liga 1 la începutul sezonului şi a ajuns al şaselea cel mai bun marcator din Liga 1, cu şapte reuşite. 

Cifrele le-au atras atenţia celor două rivale care se luptă pentru titlul Ligii 1: "Am înţeles că şi-l doresc şi Craiova şi Steaua (n.r. - FCSB), dar Malele va rămâne jucătorul lui FC Argeş”, a declarat Viorel Tudose, sponsor principal de la FC Argeş, pentru Jurnalul de Argeş.

Cu cine semnează atacantul dorit de FCSB şi U Craiova

Pentru moment, FCSB şi U Craiova sunt nevoite să amâne transferul lui Malele, întrucât acesta şi-a dat acordul să-şi prelungească înţelegerea cu FC Argeş: „Cu Malele avem acordul în principiu de a prelungi contractul pe trei ani, cu drept de preempţiune pe încă doi ani de zile. Este o chestiune doar de document. Văd că foarte multe echipe şi-l doresc pe Malele. El va rămâne jucătorul nostru", a mai spus Viorel Tudose.

Atacantul golgheter de la FC Argeş, dorit de FCSB şi U Craiova, a mai jucat la: Palermo, Virtus Entella, Trapani, Atletico CP, Leixoes, Varzim, Arouca şi Oliveirense. 

Malele are prezenţe în naţionalele under ale Elveţiei, pentru care a marcat şapte goluri. 

  • Ante Vukusic şi Alexandru Buziuc sunt atacanţi FCSB-ului. 
  • Ivan Mamut, Alexandru Tudorie şi Andrei Ivan sunt atacanţii disponibili de la U Craiova. 

În această iarnă, FCSB i-a transferat pe Risto Radunovic şi Ante Vukusic. De cealaltă parte, U Craiova nu a oficializat nicio mutare, dar noul tehnician, grecul Marinos Ouzounidis, a anunţat că are nevoie de întăriri. 

 

Afla mai multe despre: fcsbu craiovauniversitatea craiovagigi becalimihai rotarutransferuri liga 1transferuri fcsbtransferuri u craiovacephas malelecephas malele fcsbcephas malele craiova 

viewscnt
Articole similare