Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, susţinută din Emirate. Laurenţiu Reghecampf, avertisment pentru CFR Cluj în lupta la titlu: „Nu ai cum să spui că nu va câştiga”

FCSB, susţinută din Emirate. Laurenţiu Reghecampf, avertisment pentru CFR Cluj în lupta la titlu: „Nu ai cum să spui că nu va câştiga”

Superliga

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf îi pune în gardă pe campionii de la CFR. Fostul tehnician al FCSB-ului anunţă că lupta la titlu e departe de a fi terminată, chiar dacă Petrescu e considerat un specialist în câştigarea trofeelor interne.

„Nu ai cum să spui că nu va câştiga altă echipă campionatul atâta timp cât e Dan Petrescu la CFR. El o să încerce să facă tot ce poate ca echipa lui să câştige şi sunt sigur că asta va face pentru că ştiu mentalitatea lui.

Celelalte echipe trebuie să se ridice la nivelul CFR-ului din toate punctele de vedere, investiţii, organizare şi ceea ce se întâmplă acolo şi o să încerce cu siguranţă să le pună probleme. Iar FCSB, cu siguranţă e prima echipă care va pune mari probleme”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la televiziunea Look.

Cu Reghecampf antrenor, formaţia patronată de Gigi Becali a cucerit două titluri la rând, în 2013 şi 2014.

„FCSB e echipa care se bate la titlu până când matematic nu mai are şanse. Adică până în momentul respectiv lumea o să vorbească... E singura echipă care se va bate cu CFR”, a completat tehnicianul lui Al Wasd.

 

Afla mai multe despre: reghecampffcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare