Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, transfer BOMBĂ. Gigi Becali a bătut palma cu un jucător al Barcelonei şi îi dă cel mai mare salariu din Liga 1

FCSB, transfer BOMBĂ. Gigi Becali a bătut palma cu un jucător al Barcelonei şi îi dă cel mai mare salariu din Liga 1

FCSB

Comentarii

FCSB a început cum nu se putea mai rău anul 2020 şi a pierdut primul meci oficial disputat. La finalul săptămânii trecute, echipa patronată de Gigi Becali a cedat pe terenul campioanei României, CFR Cluj, scor 0-1.

Gigi Becali s-a dezlănţuit la declaraţii după meciul pierdut în deplasarea de la CFR Cluj şi şi-a criticat toţi jucătorii. În plus, patronul celor de la FCSB a recunoscut că nu se mai gândeşte la titlu, însă adevărul este altul. 

Latifundiarul din Pipera plănuieşte alte transferuri spectaculoase, care să îl ajute pe Bogdan Argeş Vintilă să aducă un nou titlu pentru roş-albaştri, ultimul fiind câştigat în 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă.

FCSB dă adevărata bombă. Gigi Becali, aproape de cel mai mare transfer din istoria Ligii 1

Dacă, în ultimele sezoane, a transferat cei mai buni jucători din fotbalul românesc, acum, Gigi Becali pregăteşte o mutare incredibilă pe plan european. Conform site-ului fotospor.com, FCSB este foarte aproape de a bate palma cu Arda Turan.

Mijlocaşul de 33 de ani şi-a reziliat înţelegerea pe care o avea cu Istanbul BB şi s-a întors la FC Barcelona, club care îl împrumutase în Turcia. Deşi s-a zvonit că Arda Turan ar urma să meargă la Galatasaray, până la urmă, mutarea a picat.

Cum perioada de mercato s-a încheiat în campionatele de top din Europa, iar în România încă se mai pot face transferuri, sursa citată notează că oficialii celor de la FCSB l-au contactat deja pe fotbalistul lansat de Gheorghe Hagi în fotbalul mare. Evident, din cauza pretenţiilor financiare mult prea ridicate, Gigi Becali n-a vrut să audă de Arda Turan, însă, la insistenţele lui Mihai Stoica, patronul roş-albaştrilor a cedat şi şi-a dat acordul pentru venirea starului turc, care ar urma să devină cel mai bine plătit jucător din Liga 1, conform sursei amintite.

Arda Turan şi-a făcut junioratul la Altintepsi Makelspor şi Galatasaray, apoi a mai jucat la Manisaspor, Atletico Madrid, FC Barcelona şi Başakşehir. În prezent, Transfermarkt îi oferă o cotă de piaţă de doar 800.000 de euro în acest moment lui Arda Turan, care în vremurile sale de glorie a atins cea mai înaltă valoare de piaţă, de 35 de milioane de euro (în ianuarie 2015). 

Afla mai multe despre: fcsbbecalisteauaarda turan 

viewscnt
Articole similare