Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB trebuie să se pregătească pentru o deplasare în Portugalia! Vitoria Guimarares, pas imens pentru calificarea în play-off-ul Europa League

FCSB trebuie să se pregătească pentru o deplasare în Portugalia! Vitoria Guimarares, pas imens pentru calificarea în play-off-ul Europa League
Comentarii

Portughezii s-au impus cu 3-0 în prima manşă jucată pe terenul letonilor de la Ventspils.

Davidson, Rodrigues Pepe şi Amoah au marcat golurile lusitanilor care au terminat ediţia trecută de campionat pe locul 5, în spatele marilor granzi ai Portugaliei, Benfica, FC Porto, Sporting şi Braga. Dacă va trece de Mlada Boleslav, FCSB o va întâlni cel mai probabil pe Guimaraes în play-off-ul pentru accederea în grupele competiţiei. Pe teren străin a câştigat şi AIK Stockholm, suedezii impunându-se în faţa campioanei Moldovei, Sheriff Tiraspol.

Acum nordicii au prima şansă de calificare şi dacă vor confirma rezultatul şi în retur ar putea să se dueleze cu CFR Cluj în barajul decisiv pentru grupele Europa League. Asta în cazul în care ardelenii vor părăsi Liga Campionilor, eliminaţi de Celtic. 

Craiova are şanse cel mai mici şanse de a ajunge în play-off după turul cu AEK Atena, dar dacă oltenii vor reuşi minunea în capitala Greciei urmează să o întâlnească mai departe pe învingătoarea dintre Sparta Praga şi Trabzonspor. Cele două au remizat la 2 în capitala Cehiei în prima manşă, după ce gazdele au condus cu 2-0 până cu şase minute înainte de final. 

Afla mai multe despre: fcsbguimararescfr clujcraiovaeuropa league 

viewscnt
Articole similare