Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB trebuie să-şi caute un alt stadion. Ce se întâmplă cu cerere depusă de Becali pentru stadionul Steaua

FCSB trebuie să-şi caute un alt stadion. Ce se întâmplă cu cerere depusă de Becali pentru stadionul Steauagalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a depus o cerere pentru a juca pe noul stadion Steaua, însă mai are de aşteptat până când va primi un răspuns oficial.

Patronul FCSB şi-a manifestat intenţia să joace pe noul stadion Steaua, în ciuda conflictelor juridice dintre cele două cluburi. În plus, nici suporterii Stelei nu sunt de acord cu această variantă.

Gigi Becali vrea să joace pe stadionul Steaua mai ales când pe National Arena au prioritate alte evenimente. Însă omul de afaceri din Pipera mai are de aşteptat până când va primi un răspuns oficial şi acum trebuie să caute o alte variantă.

FCSB trebuie să-şi caute un alt stadion. Cererea depusă de Becali ar putea primi răspuns abia într-un an

Cererea făcută de Gigi Becali pentru a-i permite FCSB-ului să închirieze stadionul Steaua ar puteap primi un răspuns abia peste un an. Cum stadionul aparţine de stat, el se supune codului administrativ şi aici procedură deste greoaie.

Potrivit gsp.ro, arena Steaua poate fi închiriată doar printr-o hotărâre de guvern şi aici este un întreg lanţ de proceduri.

”Conform codului administrativ, orice imobil al statului nu poate fi închiriat decât prin hotărâre de guvern. E un proces lung, întâi trebuie făcută o propunere de hotărâre de guvern, aprobată apoi de guvern, iar ulterior trebuie întrunită o comisie care să stabilească condiţiile şi preţurile pentru închiriere.

Dacă ar fi fost vorba de o colaborare, lucrurile ar fi fost mai simple, dar acest lucru este exclus”, a explicat o sursă pentru gsp.ro.

Însă lucrurile se vor opri aici. Foarte probabil, cererea depusă de Gigi Becali ar putea primi un răspuns negativ: ”Va exista o hotărâre de guvern pentru închirierea stadionului, abia atunci se va putea discuta, dar nu cu FCSB”, au mai declarat sursele gsp.ro.

În analizarea cererii depuse de Gigi Becali ar putea conta şi atitudinea pe care patronul FCSB a avut-o de-a lungul timpului faţă de Steaua: ”Cum să vină cei de la FCSB şi să ceară ceva la Steaua, ei, care spun că sunt continuatorii Stelei, că noi nu existăm, că suntem amatori?”.

Drept urmare, FCSB este nevoită să-şi caute alt stadion în acest sezon, pentru situaţiile în care nu poate juca pe National Arena, din cauza altor evenimente.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare