Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, tunuri financiare după Chiricheş şi Stanciu! Becali a anunţat transferurile spre Europa: cluburile au făcut primul pas

FCSB, tunuri financiare după Chiricheş şi Stanciu! Becali a anunţat transferurile spre Europa: cluburile au făcut primul pasgalerie foto

Superliga

Comentarii

Gigi Becali poate realiza din nou transferuri importante la FCSB. Omul de afaceri mizează pe milioanele de euro pe care le poate încasa de pe urma lui Florinel Coman şi Dennis Man, fotbalişti care au crescut şi care se află la finalul unui ciclu din cariera lor, la vicecampioana României.

Dennis Man poate pleca în Olanda. Feyenoord îl urmăreşte şi se pregăteşte pentru perioada de transferuri din vară

Fotbalistul venit de la UTA Arad a fost urmărit de olandezii de la Feyenoord la meciul cu U Craiova, câştigat de FCSB cu 4-1. Meciul făcut de Man i-a impresionat pe oficialii clubului olandez. Jucătorul vicecampioanei României a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren şi chiar a reuşit să marcheze golul de 4-1 al echipei sale.

Marea întâlnire avut loc la un restaurant de lux din Bucureşti, unde reprezentanţii lui Dennis Man s-au întâlnit cu Steven Aptroot, oficial în departamentul de scouting şi recrutări de la Feyenoord Rotterdam.

În acest moment, internaţionalul român este apreciat la 5,5 milioane de euro. În acest sezon, el a marcat şapte goluri şi a oferit patru pase de gol. Man a fost adus în 2016 de la UTA Arad pentru doar 500.000 de euro. În vârstă de 21 de ani, Man a jucat la Campionatul European U21 în vara anului trecut, acolo unde România a ajuns până în semifinalele competiţiei.

Florinel Coman este următorul pe lista transferurilor. "Mbappe" poate pleca în Serie A

Cel poreclit "Mbappe" de Gigi Becali i-a impresionat prin calităţile sale pe oficialii celor de la AS Roma, care sunt pregătiţi să-l transfere în vara acestui an de la FCSB. Conform presei din Italia, echipa pregătită de Paulo Fonseca vrea să-l aducă pe Florinel Coman la finalul acestui sezon, iar scouterii clubului îl vor monitoriza în continuare pe fotbalistul vicecampioanei României. Deşi jurnaliştii italieni notează că AS Roma este hotărâtă să-l aducă pe Coman, şefii clubului n-au stabilit şi suma pe care vor să o ofere pentru ca Gigi Becali să renunţe la jucătorul său.

De asemenea, jurnaliştii italieni au scris că Sampdoria l-a urmărit şi ea pe Florinel Coman, jucător pe care oficialii clubului vor să-l transfere neapărat înainte de startul sezonului următor.

În iarna acestui an, Gigi Becali a susţinut că a refuzat o ofertă uriaşă pentru Coman, din MLS, de la Orlando City: "Am primit ofertă oficială pentru Coman de 7 milioane jumătate şi impresarului ar trebui să-i plătesc 1.5 milioane de euro. 9 milioane pe 50% din Coman! Nici nu m-a interesat. Am spus că Florinel Coman nu trebuie să plece în America. Nu-l dau cu 18 milioane, îl dau cu 20 de milioane. Coman mai are timp, are 21 de ani".

  • 5,5 milioane de euro este cota lui Florinel Coman, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Gigi Becali aşteaptă momentul potrivit pentru a încasa banii de pe urma transferurilor

Finanţatorul FCSB nu-şi ascunde intenţia de a-i transfera pe Dennis Man şi Florinel Coman în străinătate şi aşteaptă momentul potrivit pentru ca cei doi să justifice pretenţiile sale mari: "Eu, dacă nu pot să intru în Champions League, intru în Europa League, iau 12-15 milioane, şi mai vând şi un jucător cu 7 milioane", a spus, săptămâna trecută, Gigi Becali.

„Chiar am avut o ofertă de 10 milioane pentru Dennis Man şi le-am zis direct că nu o accept. Din Premier League cred că era echipa. Mi-au zis echipa, dar nu ştiu să ţi-o zic, cred că e din prima ligă engleză. Le-am zis clar celor de acolo că nu-l dau pe 10 de milioane”, dezvăluia Becali despre Dennis Man. 

”Coman are 21 de ani. Dacă el joacă aşa şi la echipa naţională şi câştigăm campionatul, şi mai joacă şi în Liga Campionilor, el la anul e de 50 de milioane. Atât iau pe el. Poate, 70 chiar. O să-l vedem la 25 de ani. Eu dacă pot să-l ţin, îmi va fi greu, dar dacă pot, peste doi ani o să cer 60-70 de milioane de euro pe el. Poate chiar 100! Toată lumea a zis că Becali vorbeşte prostii, dar o să vedeţi”, a susţinut omul de afaceri, la începutul anului. 

 

 

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali fcsbfcsbflorinel comanflorinel coman transferdennis man transferflorinel coman feyenoordgigi becali transferuritransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare