Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, Universitatea Craiova şi CFR Cluj se luptă pentru semnătura unui atacant din Liga 1! Cine este vârful care a mutat lupta la titlu pe piaţa transferurilor

FCSB, Universitatea Craiova şi CFR Cluj se luptă pentru semnătura unui atacant din Liga 1! Cine este vârful care a mutat lupta la titlu pe piaţa transferurilor

FCSB

Comentarii

Gabriel Debeljuh, atacant la Hermannstadt, este curtat intens de cele mai importante echipe din Liga 1 şi are oferte inclusiv ”de afară”.

Potrivit Gazetei Sporturilor, conducerea sibienilor nu este dispusă să se despartă de vârful croat în vârstă de 23 de ani pentru mai puţin de 500.000 de euro.

Gabriel Debeljuh a fost adus de Hermannstadt vara trecută, din liga a 4-a italiană. Sursa citată scrie că evoluţiile bune ale croatului au stârnit interesul campioanei CFR Cluj, vicecampioanei Universitatea Craiova şi câştigătoarei Cupei României, FCSB.

Dan Petrescu urmăreşte să acopere golul lăsat în atac de plecarea lui George Ţucudean. Universitatea Craiova îl vede pe Debeljuh ca pe o rezervă foarte bună pentru Koljic, ţinând cont de faptul că problemele lui Mihai Roman II cu inima îi fac viitorul să fie incert. Şi Gigi Becali şi-a manifestat interesul, deşi îşi doreşte să încheie perioada de mercato cu investiţii minime şi l-a achiziţionat deja pe Sergiu Buş de la Gaz Metan.

500.000 de euro este suma minimă pe care o cere conducerea lui Hermannstadt pentru a-l vinde pe Gabriel Debeljuh, cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 700.000 de euro.

Croatul a marcat 13 goluri, în toate competiţiile, dintre care opt în sezonul regulat, patru în play-out şi unul în Cupa României. Gabriel Debeljuh mai are contract cu Hermannstadt până în 2022.

Afla mai multe despre: fcsbuniversitatea craiovacfr cluj 

viewscnt
Articole similare