Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB va întâlni Hajduk Split în turul al treilea al Europa League, dacă va trece de Rudar Velenje

FCSB va întâlni Hajduk Split în turul al treilea al Europa League, dacă va trece de Rudar Velenje
Comentarii

Hajduk Split s-a calificat, joi, în turul al treilea al Ligii Europa, după ce a învins, scor 3-2 (1-1) în deplasare, cu echipa bulgară Slavia Sofia. În tur, formaţia croată s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, astfel că merge mai departe, urmând să întâlnească învingătoarea dintre FCSB şi Rudar Velenje.

În partida de joi seară, pentru echipa croată au înscris Stanko Juric (25) şi Mijo Caktas (55-penalti, 87), în timp ce golurile gazdelor au fost marcate de Galin Ivanov (45-penalti) şi Georgi Yomov (70).

Fundaşul stânga român Steliano Filip nu a făcut parte din lotul lui Hajduk, care a evoluat în următoarea formulă: Ljubic - Juranovic, Mikulic, Lopez, Formitschow - Caktas, Barry (Vucur 77'), Besirovic (S. Juric 7') - Basic, Said, Gyurcso (Sego 65').

Următoarea adversară a celor de la Hajduk va fi FCSB, care întâlneşte joi, de la 21:30, Rudar Velenje, în cea de-a doua manşă a turului al doilea preliminar al competiţiei. În tur, vicecampioana Ligii 1 a câştigat în Lituania cu scorul de 2-0.

Afla mai multe despre: fcsbhajdukeuropa league 

viewscnt
Articole similare