Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, veste bună înainte de meciul cu FCU Craiova 1948! Budescu, gata să revină pe teren

FCSB, veste bună înainte de meciul cu FCU Craiova 1948! Budescu, gata să revină pe teren

FCSB

Comentarii

Constantin Budescu (32 de ani) va debuta la FCSB în partida pe care roş-albaştri o joacă în deplasare în Oltenia, cu FC U Craiova 1948, pe "Ion Oblemenco".

Budescu e ultimul transfer reuşit de FCSB şi nu a putut să joace în derby-ul cu Dinamo din cauză că a avut nişte probleme la gleznă, dar şi pentru că situaţia sa nu a fost clară. Oficialii FCSB nu au aflat concret dacă Budescu e suspendat sau nu, după ce fost eliminat la ultimul meci jucat în Liga 1 la Astra, cu FC Argeş.

Acum, însă, Budescu va redebuta pentru FCSB în partida cu FC U Craiova, scrie fanatik.ro. De altfel, FCSB l-a pus pe Budescu pe afişul de meci cu oltenii lui Mutu.

"Budi" a mai jucat la FCSB timp de un sezon, între 2017 şi 2018, timp în care a reuşit 13 goluri şi 12 pase de gol în toate competiţiile.

Ce a spus Edi Iordănescu despre revenirea lui Budescu pe teren la FCSB

Iordănescu Jr. a vorbit, la conferinţa de presă dinaintea meciului FCSB cu FCU Craiova 1948, despre revenirea lui Budescu şi a spus că acesta ar putea face parte din lot pentru partida cu oltenii. ”Budescu nu e la capacitate maximă, e clar, n-ai cum să construieşti în ultimele zile ce s-a pierdut în trei luni, când n-a avut pregătirea specifică. El este fit, a alergat, a avut program, dar e alta să te pregăteşti cu colegii. În jocul ăsta sau jocul următor, se poate să-l avem în lot”, a spus Edi Iordănescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Meciul FCU Craiova 1948 - FCSB se joacă sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 20:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: constantin budesculiga 1fcsbfcu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare