Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, victorie clară în amicalul de la Buzău. Stipe Vucur, la primul gol pentru formaţia roş-albastră! Partida s-a disputat cu spectatori

 FCSB, victorie clară în amicalul de la Buzău. Stipe Vucur, la primul gol pentru formaţia roş-albastră! Partida s-a disputat cu spectatori

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat partida amicală cu FC Buzău, scor 5-1. Patru dintre golurile echipei lui Todoran s-au marcat după pauză.

FCSB a disputat un meci amical la Buzău contra formaţiei locale. Formaţia antrenată de Dinu Todoran s-a impus fără prea mari emoţii, scor 5-1.

Todoran a trimis în teren următoarea formulă de joc: Andrei Vlad - Haruţ, Al. Creţu, Vucur, Cordea - Ov. Popescu, Oaidă, Olaru - Moruţan, Tănase, Oct. Popescu

Oaidă a deschis scorul rapid, în minutul 4, după o acţiune colectivă reuşită a roş-albaştrilor. Formaţia gazdă a egalat din lovitură de la 11 metri prin Ciobanu, care a transformat cu noroc un penalty comis de noua achiziţie a FCSB-ului, Andrei Cordea.

După pauză, Dinu Todoran a trimis în teren şi alţi jucători, printre care Creţu, Ondrasek, Vînă, Musi, Perianu sau Dumitru. Tânărul Musi a marcat al doilea gol al FCSB-ului, după ce l-a învins pe Stoian cu un şut la colţul scurt.

FCSB a mai punctat apoi prin Stipe Vucur. Noua achiziţie a profitat de o serie de erori în defensiva buzoienilor şi a dus scorul la 3-1. Al patrulea gol al FCSB-ului s-a marcat doar trei minute mai târziu, iar la finalizare s-a aflat Cristi Dumitru. Golul cinci a fost marcat de Vînă, în minutul 87, din lovitură de la 11 metri.

Partida de la Buzău s-a disputat cu spectatori. A fost al cincilea amical al verii pentru FCSB, care a câştigat toate partidele disputate până acum sub comanda lui Dinu Todoran: 1-0 cu Mioveni, 3-1 contra Chindiei, 4-1 contra Concordiei Chiajna şi 5-1 cu Viitorul Pandurii. 

Afla mai multe despre: fcsbfc buzăuamical fcsb 

viewscnt
Articole similare