Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB vrea să cumpere de la Viitorul! Gigi Becali a vorbit deja cu Gică Hagi pentru noua "perlă": "E singurul din România pe care l-aş lua"

FCSB vrea să cumpere de la Viitorul! Gigi Becali a vorbit deja cu Gică Hagi pentru noua "perlă": "E singurul din România pe care l-aş lua"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali plănuieşte un nou transfer de la Viitorul şi l-a contactat deja pe Gică Hagi, pentru unul dintre cei mai atractivi fotbalişti ai echipei care joacă la Ovidiu. Fundaşul central de 22 de ani, Virgil Ghiţă, este noua ţintă a celor de la FCSB

Gigi Becali negociază cu Gică Hagi un nou transfer

De-a lungul anilor, Viitorul a cedat mai mulţi jucători la FCSB, iar sumele de transfer au fost consistente. Pe finalul acestui sezon, Gigi Becali încearcă să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor şi să-l transfere pe fundaşul central Virgil Ghiţă. 

Finanţatorul FCSB a recunoscut că apărătorul central al lui Gică Hagi este singurul pe care-l place, în acest moment, mai ales după ce transferul lui Andrei Chindriş, de la FC Botoşani, a picat. Gigi Becali a oferit ultimele detalii despre transferul pe care vrea să-l facă: 

"Am vorbit cu Gică, nu a dat niciun răspuns. E un jucător care-mi place (n.r. - Virgil Ghiţă). E singurul din România pe care l-aş lua. E foarte puternic şi mie îmi place fundaşii centrali puternici. Îmi place. El mă interesează, altul, nu", a declarat Gigi Becali pentru Pro X.  

Virgil Ghiţă este fundaş central, are 22 de ani şi este cotat la 900.000 de euro. Este un produs 100% al Academiei Gică Hagi. În acest sezon a adunat 23 prezenţe, timp în care a marcat patru goluri. Virgil Ghiţă ar urma să-i ia locul la FCSB lui Bogdan Planic, care se află în conflict cu cei din conducere. Ghiţă este de trei ani în circuitul naţionalei de tineret.

Afla mai multe despre: gigi becaligica hagifcsbviitorul 

viewscnt
Articole similare