Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB vrea să dea lovitura pe piaţa transferurilor | Decizia de ultimă oră a patronului: "Îl vreau pe Rotariu!"

FCSB vrea să dea lovitura pe piaţa transferurilor | Decizia de ultimă oră a patronului: "Îl vreau pe Rotariu!"

FCSB

Comentarii

Dorin Rotariu e pe lista de transferuri la Bruges, iar patronul vicecampioanei, Gigi Becali, anunţă că e interesat de achiziţionarea atacantului de 22 de ani.

"MM se va interesa de condiţiile în care l-am putea lua. Eu aveam impresia că nu m-aş putea atinge de Rotariu, dar dacă Bruges vrea să-l vândă, sunt interesat! E fotbalist adevărat!", a declarat Becali pentru GSP.

Dorin Rotariu a ajuns la Brugges în 2017, când a fost transferat de la Dinamo în schimbul a 2.2 milioae de euro. În sezonul trecut, românul a fost împrumutat la Mouscron, echipă antrenată de Mircea Rednic. În 4-3-3, cum joacă FCSB acum, ex-dinamovistul ar putea să ocupe oricare dintre poziţiile din atac, adică extremă stânga, dreapta sau chiar număr 9.

Până acum la FCSB au venit Moruţan de la Botoşani şi Qaka de la Iaşi, dar şi D. Benzar, revenit după împrumutul la FC Voluntari. În schimb, steliştii i-au pierdut pe V. Găman (Al-Shabab), Budescu (Al-Shabab), Alibec (Al-Shabab), Vl. Achim (Viitorul), Vl. Mihalcea (FC Voluntari), Larie (Tobol), Stăncioiu, A. Jorge (contracte expirate)

 

Afla mai multe despre: fcsbsteauatransferrotariubecalianunt 

viewscnt
Articole similare