Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB vrea să mai dea o lovitură pe piaţa transferurilor din România! "Acum dau 3 milioane de euro pentru căpitanul lor!"

FCSB vrea să mai dea o lovitură pe piaţa transferurilor din România! "Acum dau 3 milioane de euro pentru căpitanul lor!"

FCSB

Comentarii

După ce l-a transferat pe Alexandru Stan de la Astra şi pe Mihai Roman I de la FC Botoşani, Gigi Becali mai vrea doi căpitani! Primul ofertat a fost Dan Nistor de la Dinamo, dar în această dimineaţă, omul de afaceri a dezvăluit că îl doreşte şi pe Alexandru Mitriţă de la Craiova.

"Dacă Rotaru îl dă pe Mitriţă cu 3 milioane de euro, îl iau! Are clauza 5 milioane... daca vrea Rotaru 3 milioane, îi dau 3 milioane", e oferta publică pe care Becali i-a facut-o Craiovei în această dimineaţă la ProX.

"Eu am transferat căpitani. Am adus toţi căpitanii din Liga 1, pe Benzar, Pintilii, Stan, Roman, Bălgrădean. Dacă nici cu toţi căpitanii nu câştigi campionatul, cu cine mai câştigi?! Roman e jucătorul care mi-a plăcut de 10 ani şi nu am putut să-l iau. Nu mai ştiu ce s-a întâmplat cu el. Îmi plăcea când era la Rapid. E cel mai bun mijlocaş dreapta! I-am zis că mai poate câştiga 1 milion de euro din fotbal", a spus zilele trecute Becali.

Afla mai multe despre: alexandru mitritadan nistorgigi becalifcsbsteauaoferta 

viewscnt
Articole similare