Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB vrea să scape de Ştefan Târnovanu. Portarul poate ajunge la echipa de unde a venit, Poli Iaşi

FCSB vrea să scape de Ştefan Târnovanu. Portarul poate ajunge la echipa de unde a venit, Poli Iaşi

Fotbal

Comentarii

Portarul în vârstă de 20 de ani a fost transferat de FCSB de la Poli Iaşi pentru suma de 200.000 de euro + 15% dintr-un viitor transfer.

Portarul în vârstă de 20 de ani a fost transferat de FCSB de la Poli Iaşi pentru suma de 200.000 de euro + 15% dintr-un viitor transfer. Ştefan Târnovanu a ajuns în vară la echipa bucureşteană însă nu a reuşit să se impună în faţa lui Andrei Vlad şi Cătălin Straton.

Conform celor de la ProSport, moldovenii îl doresc înapoi pe Târnovanu, aşa că acesta are toate şansele să se întoarcă la formaţia din Iaşi.

Adrian Ambrosie, preşendinte Poli Iaşi: ”Noi îl ştim foarte bine pe Ştefan, la noi şi-a făcut treaba, dar nu pot să fac prea multe comentarii despre el. Însă este clar că lui îi trebuie un loc unde să apere. Dacă nu va apăra, şi va sta mult pe bară, se va pierde.

În vară, când a ajuns la FCSB, Târnovanu, a declarat: ”Sunt foarte fericit. Într-o săptămână s-a întâmplat imposibilul pentru mine. Am ajuns titular la Poli şi am semnat cu echipa cu care ţin de mic copil. De mic sunt stelist şi sunt fericit că am ajuns la această echipă. Totul a fost foarte rapid, pe neaşteptate. Voi lupta pentru un loc de tituralizare, iar concurenţa nu mă sperie absolut deloc. Mă va motiva şi mai tare.

Ştefan Târnovanu a fost autorul unui incident neplăcut în 2018 cu naţioanala U19 a României, după ce a furat cardul unui coleg de echipă şi pe urmă a făcut cumpărături cu el.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: fcsbpoli iasi 

viewscnt
Articole similare