Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCU Craiova a anunţat: "Liga a 3-a se reia pe 16 mai, într-o formulă inedită"

FCU Craiova a anunţat: "Liga a 3-a se reia pe 16 mai, într-o formulă inedită"

Fotbal

Comentarii

FCU Craiova a anunţat, astăzi, că Federaţia Română de Fotbal a stabilit ca reluarea Ligii a 3-a să aibă loc pe 16 mai, într-o formulă cu totul nouă.

Oficialii Federaţiei Române de Fotbal au fost obligaţi să regândească strategia finalului de sezon competiţional, din pricina pandemiei de coronavirus. Cum au trecut, deja, câteva săptămâni de la ultimul meci oficial din Liga a 3-a, s-a decis ca seriile să fie reluate din 16 mai, într-o formă prescurtată, atipică. Echipele vvor fi împărţite în două categorii: play-off şi play-out, cu punctele acumulate până în acel moment.

Atât echipele din play-off, cât şi cele din play-out vor fi jucate într-o singură manşă. Anunţul a fost făcut de FCU Craiova, pe pagina oficială a clubului. În cazul de faţă, oltenii mai au de disputat doar şapte partide in acest sezon al Ligii a 3-a. Federaţia Română de Fotbal va decide, zilele următoare, ţintarul acestor partide.

Pentru ca meciurile să aibă loc, este nevoie ca decretul prezidenţial, legat de interzicerea tuturor evenimentelor sportive pe teritoriul României până la jumătatea lunii aprilie, să fie ridicat, nu prelungit. În caz contrar, va fi comunicată o altă dată pentru continuarea Ligii a 3-a.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare