Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FED Cup Cehia - România | Buzărnescu, despre duelul cu Karolina Pliskova: ”Valoare şi-a arătat adevărata faţă”. Cum se simte din punct de vedere fizic

FED Cup Cehia - România | Buzărnescu, despre duelul cu Karolina Pliskova: ”Valoare şi-a arătat adevărata faţă”. Cum se simte din punct de vedere fizic

Tenis

Comentarii

Buzărnescu va deschide duelul dintre Cehia şi România din Fed Cup. Sportiva din România consideră că acest lucru a fost posibil datorită rezultatelor sale foarte bune din ultimul an.

”Toate lucrurile acestea se află în ultimul moment (n.r. - ordinea jocurilor), aşa că am fost încântată să aflu că voi juca. Sper să facem meciuri bune în cele două zile nu ne gândiim decât la o stare de bine, la pozitivism. Să nu ne gândim la scoruri şi la rezultate, pentru că atunci presiunea este mai mare.

M-am simţit ferictă, încântată că munca mea din anii trecuţi mi-a fost răsplătită, valoare şi-a arătat adevărata faţă. Pentru mine nu era nicio problemă sau surpriză neplăcută dacă nu aş fi jucat eu şi ar fi jucat altă fată pentru că toate suntem valoroase cu un trecut foarte bun. Toate putem face un rezultat foarte bun. Nu am fost presată sau speriată. Mă bucur că am ocaiza să joc. Vreau să dau tot ce am mai bun pe teren”, a spus Mihaela Buzărnescu.

Buzărnescu nu mai resimte probleme de sănătate: ”Totul e în regulă după câte luni de chin. De câteva săptămâni sunt fit 100% S-a văzut că starea mea fizică este la fel ca înainte. M-am adaptat e o suprafaţă dură mingea nu sare foarte mult. Nu e foarte rapidă şi eu zic că mă adaptez pe orice suprfaţă. Trebuie să ne adaptăm toate, nu trebuie să ne gândim că o surpfaţaă e mai diferită puţin”, a mai spus Buzărnescu.

Afla mai multe despre: teniswtabuzarnescuromania - cehia,  

viewscnt
Articole similare