Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FED Cup Cehia - România | Halep a dat totul pe faţa! De ce şi-ar fi dorit să joace ea prima. ”Emoţiile trec mai repede aşa”

FED Cup Cehia - România | Halep a dat totul pe faţa! De ce şi-ar fi dorit să joace ea prima. ”Emoţiile trec mai repede aşa”

Tenis

Comentarii

Simona Halep a declarat înaintea confruntării cu Cehia din Fed Cup că şi-ar fi dorit să intre prima în teren deoarece ar fi scăpat mai repede de emoţii în acest fel.

”Nu m-am gândit dacă îmi convine sau nu, doar mi-ar fi plăcut să joc prima, pentru că emoţiile trec mai repede aşa. În sensul acesta trebuie să aştept mai mult, dar bineînţeles că nu contează prea mult, trebuie să fiu gata oricând şi în orice moment ca să joc să câştig.

Nu am mai jucat în deplasare de foarte mult timp, acasă a fost extraordinar de frumos, am avut un public senzaţional şi a fost o plăcere să intru pe teren. Bineînţeles, şi de data asta este o plăcere, pentru că joc pentru România, dar o să fie diferit. Publicul lor este foarte gălăgios. O să încerc să îmi iau şi eu energia de la echipa noastră şi de la românii care o să vină”, a spus Simona Halep.

Siniakova nu reprezintă o necunoscută pentru Halep. Cele două s-au mai întâlnit anul trecut în finala de la Shenzen. ”Am jucat doar o dată contra ei, în finala de la Shenzen anul trecut, bine că a fost indoor, aşa că am un feeling cum ar trebui să joc. Însă este un meci diferit, a trecut un an, ea este o jucătoare puternică, este acasă, e meci de Fed Cup, aşa că toate datele se schimbă. Mă simt pregătită, simt că am făcut o pregătire foarte bună până astăzi, sper mâine să fiu relaxată şi încrezătoare că o să pot să câştig”, a spus Halep.

Afla mai multe despre: tenissimona halepfed cup 

viewscnt
Articole similare