Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Federaţia de Rugby a anunţat superlativele anului 2017. Eugen Apjok, de la CSM Bucureşti, cel mai bun antrenor

Federaţia de Rugby a anunţat superlativele anului 2017. Eugen Apjok, de la CSM Bucureşti, cel mai bun antrenor

Rugby

Comentarii

Federaţia Română de Rugby a anunţat, joi, superlativele anului 2017, fiind oferite mai multe distincţii, între care şi cea pentru cel mai bun antrenor, aceasta revenindu-i lui Eugen Apjok (CSM Bucureşti).

La final de an, rugbyul românesc şi-a aflat cei mai buni jucători şi antrenori, stabiliţi prin votul iubitorilor acestui sport, dar şi al unei comisii special desemnate pentru fiecare categorie în parte.

”După numărătoarea voturilor au fost desemnaţi câştigătorii, într-o singură situaţie înregistrandu-se egalitate la numărul de puncte adunate”, a precizat FR Rugby.

Laureaţii anului 2017 sunt: Andrei Urscahe, Carcassonne – cel mai bun jucător român din străinătate, Andrei Rădoi, Timişoara Saracens şi Florin Surugiu, Steaua Bucureşti – cei mai buni jucători din campionatul intern, Johan Van Herdeen, Ştiinţa Baia Mare – cel mai bun jucător român naturalizat din campionatul intern, Eseri Vueti, Steaua – cel mai bun jucător străin din campionatul intern.

De asemenea, titlul de cel mai bun tânăr jucător din campionatul intern i-a revenit lui Marius Simionescu (Timişoara Saracens).

Au mai fost oferite distincţii celor mai buni jucători din Divizia Naţională de seniori, Divizia A, celor mai buni antrenori la minirugby şi juniori, precum şi celor mai buni jucători (masculin şi feminin) la rugby în şapte.

La nivel de copii au fost alese cele mai bune patru echipe şi antrenorii lor, la categoriilor under 8, 10, 12 şi 14 ani.

Eugen Apjok (CSM Bucureşti) a primit titlul de cel mai bun antrenor la seniori.

Cel mai bun arbitru a fost desemnat Vlad Iordăchescu, acesta fiind ales în urma voturilor antrenorilor din Superliga Naţională.

Premiul pentru întreaga carieră a fost acordat In Memoriam lui Tavi Câmpian, fostul medical al lotului naţional, care a decedat luna trecută la doar 41 de ani.

Afla mai multe despre: rugby frr 

viewscnt
Articole similare