Experiențe împreună.
You are here:

Federaţia din Ţările de Jos a decis. Când pot juca din nou Răzvan Marin şi Tudor Băluţă

Federaţia din Ţările de Jos a decis. Când pot juca din nou Răzvan Marin şi Tudor Băluţă
Comentarii

Asociaţia Regală de Fotbal a Ţărilor de Jos a anunţat marţi din ce dată pot cluburile din Eredivisie să reînceapă antrenamentele.

Planul oficialilor în acest moment este ca echipele să se reîntoarcă la antrenamente începând cu 6 aprilie, iar din acea dată se pot disputa şi meciuri de fotbal, însă până pe 1 iunie accesul suporterilor va fi interzis. Ţara a fost afectată, la rândul ei, de epidemia de coronavirus. 

Dacă Răzvan Marin este mai mult rezervă neutilizată la Ajax Amsterdam, Tudor Băluţă a jucat până acum patru meciuri la ADO Den Haag, din momentul în care a fost împrumutat de la Brighton & Hove Albion. Ambii jucători sunt în vederile lui Mirel Rădoi pentru meciul cu Islanda, din barajul Ligii Naţiunilor. 

Meciul dintre echipa naţională de fotbal a României şi reprezentativa similară a Islandei, din semifinalele play-off-ului Campionatului European, a fost reprogramat pentru data de 4 iunie, la Reykjavik.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe