Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Federaţia Islandeză de Fotbal năruieşte speranţele omologilor din România. "Nu vom da nici un pas înapoi"

Federaţia Islandeză de Fotbal năruieşte speranţele omologilor din România. "Nu vom da nici un pas înapoi"

Fotbal

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Islandez de Fotbal, Gudni Bergsson (54 de ani) a declarat că nu i-a în calcul varianta lansată la Bucureşti, ca partida dintre Islanda şi România din barajul Ligii Europa, din luna martie, să se dispute în Danemarca.

Partida dintre Islanda şi România va avea loc pe 26 martie 2020, atunci când temperaturile în nordica vor fi foarte scăzute. Pe motiv că terenul va putea fi afectat pentru acest duel, oficialii Federaţiei Române de Fotbal au sugerat ca duelul să se dispute într-o altă ţară, unde clima este mai îngăduitoare, cât mai aproape de Islanda, cel mai plauzibil Danemarca.

Preşedintele Federaţiei Islandeze de Fotbal, Gudni Bergsson nici nu vrea să audă de acest scenariu, şi asigură că în acea perioadă maxima nu va fi cu minus, ci undeva la 6-8 grade celsius la Reykjavik.

"Vom face tot ce depinde de noi să disputăm această întâlnire la Reykjavík. Avem câteva planuri pe care să le punem în aplicare pentru a oferi garanţii că terenul se va prezenta în condiţii optime. Vom fi în contact şi cu UEFA pe această temă, iar românii nu au de ce să se teamă că vor întâlni în Islanda condiţii neprielnice de joc la ora barajului. Avem dreptul prin programare să disputăm acest meci pe teren propriu şi nu vom da niciun pas înapoi", a declarat Bergsson, conform Gazetei Sporturilor.

Înaintea lui Euro 2020, „tricolorii” vor avea parte de o partidă amicală de gală împotriva Angliei, pe celebrul stadion „Wembley” din Londra. Amicalul ar urma să se dispute pe 6 sau 7 iunie,

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare