Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Federaţia Maghiară vrea să naturalizeze un fotbalist din naţionala de tineret a României. Joacă în Liga 1 şi a atras atenţia FCSB-ului

Federaţia Maghiară vrea să naturalizeze un fotbalist din naţionala de tineret a României. Joacă în Liga 1 şi a atras atenţia FCSB-ului

Echipa națională

Comentarii

Lorand Fulop, fotbalistul echipei FC Botoşani ar putea ajunge din vară la una dintre forţele Ungariei. Fotbalistul este monitorizat de MOL VIDI şi Ferencvaros.

Site-ul Goal în limba maghiară anunţă că internaţionalul de tineret al formaţiei FC Botoşani, Lorand Fulop este urmărit cu atenţie de două dintre marile forţe ale campionatului maghiar de fotbal, Ferencvaros Budapesta şi MOL Vidi.

Mai mult, aceeaşi sursă susţine că jucătorul convocat de Mirel Rădoi la echipa reprezentativă de tineret a României este monitorizat şi de Federaţia Maghiară de Fotbal, care ar dori să-l naturalizeze: ”Există precedentul recent Willi Orban de la Kaiserslautern, fotbalist născut în Germania, care în 2018 a ales să joace pentru naţionala maghiară. Tătăl său este maghiar, iar Willi a optat pentru Ungaria. Şi Fulop ar putea urma acelaşi traseu, mai ales că există interes pentru el în interiorul Federaţiei”.

Maghiarii au fost interesaţi şi de fratele lui Lorand, Istvan, care în prezent joacă la Sepsi Sf. Gheorghe. Lorand are 21 de ani şi s-a născut la Târgu Mureş. Joacă din 2016 la Botoşani formaţie pentru care a înscris de 10 ori în 38 de meciuri. În acest sezon a marcat de 5 ori şi a reuşit alte 2 pase decisive în 16 meciuri pentru gruparea moldavă.

Valeriu Iftime, oficialul echipei botoşănene s-a declarat un admirator al tânărului fotbalist al echipei sale pe care l-a promovat ca fiind înlocuitorul lui Olimpiu Moruţan, plecat la FCSB. Iftime recunoştea anul trecut că în cazul unei oferte bune şi Fulop ar putea urma acelaşi traseu. FC Botoşani l-a adus gratis pe Fulop de la Sepsi, iar cei de la Goal susţin că Ferncvaros şi MOL Vidi vor veni în vară cu oferte pentru Lorand.


 

Afla mai multe despre: lorand fulop 

viewscnt
Articole similare