Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Federaţia Română de Atletism este gata să cheltuiască peste 3 milioane de lei pentru echipamentele sportivilor

Federaţia Română de Atletism este gata să cheltuiască peste 3 milioane de lei pentru echipamentele sportivilor

Atletism

Comentarii

Federaţia Română de Atletism (FRA) este pregătită să cheltuiască peste 3 milioane de lei, fără TVA, pentru încheierea unui acord cadru, pe 3 ani, privind furnizarea de echipament sportiv pentru membrii loturilor de atletism ale României care vor participa la competiţii, potrivit unui anunţ de licitaţie publicat marţi pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Acordul cadru vizează furnizarea de echipament sportiv - îmbrăcăminte de reprezentare, antrenament, concurs, încălţăminte şi genţi sport - pentru atleţii componenţi ai lotului României, pe durata de pregătire a noului ciclu olimpic până la Jocurile Olimpice de la Tokyo din anul 2020, potrivit anunţului.

”Produsele trebuie să aibă o cromatică uni sau în combinaţii de culori ale drapelului naţional sau nuanţe derivate, predominant albastru închis, cu condiţia asortării acestora astfel încât să creeze o imagine estetică reprezentativă, unitară pentru loturile oficiale ale României care vor participa la competiţiile din Calendarul Naţional şi Internaţional de atletism”, se arată în anunţ.

Ofertanţii vor constitui o garanţie pentru participare în cuantum de 30.000 lei, iar garanţia de bună execuţie în cuantum de 10% din valoarea contractului, fără TVA.

Totodată, media cifrei de afaceri globale anuale a ofertantului, pe ultimii trei ani - 2014, 2015, 2016, trebuie să fie cel puţin egală cu 500.000 lei, potrivit anunţului.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 23 mai, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 24 mai.

Afla mai multe despre: atletismfrafederatia romana de atletism,  

viewscnt
Articole similare