Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Federaţia Română de Handbal a pregătit un meci cu totul special pentru Emilia Ghilezan

Federaţia Română de Handbal a pregătit un meci cu totul special pentru Emilia Ghilezan

Handbal

Comentarii

Federaţia Română de Handbal a pregătit un meci cu totul special pentru Emilia. Participanţii la Cursul National Master Coach FRH, foşti mari campioni şi campioane ale României vor reintra pe parchet cu ocazia meciului caritabil Handbal pentru Emilia, care va avea loc vineri, 20 decembrie, începând cu ora 18:15, la Sala Agronomia din Bucureşti!

Printre participanţi, Ildiko Kerekes, Robert Licu, Carmen Amariei, Simona Gogîrlă, Horatiu Gal, Sandu Iacob şi mulţi alţi foşti handbalişti de mare anvergură.

Suma strânsă pe biletele de intrare va merge către Emilia Ghilezan, micuţa campioană în vârstă de 12 ani care a suferit recent un accident cumplit de tren în urma căruia medicii au fost nevoiţi să-i amputeze piciorul drept. Pentru a o ajuta cu o parte a cheltuielilor de tratament si montarea protezei avem nevoie şi de ajutorul vostru.

Biletul de acces acoperă atât meciul caritabil cât şi partidele amicale pe care le vor susţine naţionalele de tineret în aceeaşi zi, iar întreaga sumă se va îndrepta către Emilia.

SMS cu textul EMILIA la 8828 - donaţie 2 Euro în reţelele Orange, Vodafone şi Telekom.

Afla mai multe despre: frh 

viewscnt
Articole similare