Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Federatia Romana de Rugby si Kineto Medical Health au devenit oficial partener

Federatia Romana de Rugby si Kineto Medical Health au devenit oficial partener

Rugby

Comentarii

Federatia Romana de Rugby si Kineto Medical Health au devenit oficial parteneri in sectorul de recuperare medicala.

Kineto Medical Health este una dintre cele mai importante clinici de recuperare medicala din Bucuresti. In cei peste 6 ani de activitate, KMH a tratat cu succes peste 150 de sportivi. Activitatea medicala a KMH este sustinuta de un colectiv de personal calificat, sub indrumarea specialistului in kinetoterapie Drd. Gjorgji Nedelkoski, absolvent al Facultatii de Kinetoterapie din cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport, masterand in „kinetologie si biomecanica” si doctorand in kinetoterapie.

Parteneriatul a fost lansat in cadrul unei conferinte de presa la care au participat drd. Gjorgji Nedelkoski, directorul clinicii, Alin Popescu, manager medical al Federatiei Romane de Rugby, dr. Codrin Huszar si Daniel Carpo, antrenor al echipei nationale de rugby 7’s U18, cel care a si beneficiat de serviciile clinicii ca sportiv.

„Kineto Medical Health este un prieten al rugby-ului romanesc. Ne bucuram de parteneriatul cu Federatia Romana de Rugby si credem cu tarie in puterea de a creste si incuraja impreuna sportul romanesc, prin servicii de cea mai buna calitate. Asocierea oficiala Kineto Medical Health cu Federatia Romana de Rugby inseamna pentru noi o recunoastere a expertizei profesionale in traumatologie si recuperare medicala, pe care am construit-o in cei peste 6 ani de activitate medicala sportiva. Dorim sa fim un partener de real ajutor prin serviciile pe care le punem la dispozitie atat echipelor nationale, masculine si feminine, cat si echipelor de tineret si junior. Speram in rezultate cat mai bune ale rugby-ului romanesc si noi, echipa Kineto Medical Health, suntem alaturi de jucatori si ii sustinem.” a declarat Drd. Gjorgji Nedelkoski, Director General Kineto Medical Health.

“Ma bucur ca am reusit sa parafam un parteneriat pe care eu il vad profitabil, viabil si interesant de ambele parti. In urma cu 17 ani, cand am facut pasul ca medic sportiv spre rugby, medicul facea aproape de toate, ajutat de un maseor. Acum lucrurile s-au profesionalizat, iar acest lucru a dus la nevoia fantastica de a face o refacere si recuperare cat mai profesionista cu putinta. Daca nu reusesti sa le ai internalizate, in dorinta de a fi cat mai profesionisti si de a veni in sprijinul sportivilor nostri, am cautat solutii viabile. Am ajuns la aceasta clinica in 2012 si am gasit un raport pret-calitate foarte bun, au inceput sa vina sportivii, toti multumi de felul in care lucreaza si se lucreaza cu ei, aici. Eu cred ca un parteneriat este mai mult decat “hai ca recuperez niste sportivi fara sa am niste cheltuieli”, cred ca un parteneriat e si un schimb de informatii, e ceva ce poate sa stea la baza bunastarii sportivilor nostri. Dincolo de un contract pe hartie, e acel schimb in care toti avem de castigat. Ma bucur ca au venit langa Federatia Romana de Rugby si loturile nationale si centrele olimpice pe care le avem.” a declarat Alin Popescu, manager medical FRR.

Am luat contact cu Gjorgji in 2015, intr-un moment dificil, cand m-am accidentat. L-am sunat pe doctorul Alin Popescu de la lot, sa-l intreb ce fac, eram la a doua operatie de genunchi, iar kinetoterapeuti competenti am intalnit foarte putini. Alin m-a trimis aici si din prima clipa am stiut ca vreau sa continui aici recuperarea, am simtit ca cineva are grija de mine, eram intr-o cursa contracronometru ca sa prind lotul pentru Cupa Mondiala din 2015 si am reusit. A contat foarte mult ajutorul pe care l-am primit, mai ales ca nu am muncit doar in clinica, ci au fost si sedinte de recuperare facute pe teren. Nu doresc ca jucatorii sa vina aici, insa aceste lucruri sunt inerente, fac parte din car‪iera de sportiv si in momentul in care se intampla acestea e important sa stii ca esti sprijinit si te poti baza pe cineva care sa te ajute.” a declarat Daniel Carpo, antrenor Romania 7’s U18.

Afla mai multe despre: frr 

viewscnt
Articole similare