Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Federaţia Spaniolă de Fotbal respinge ideea ca partida Girona - FC Barcelona să se joace la Miami

Federaţia Spaniolă de Fotbal respinge ideea ca partida Girona - FC Barcelona să se joace la Miami

La Liga

Comentarii

Federaţia Spaniolă de Fotbal a trimis o scrisoare deschisă către Liga Spaniolă de Fotbal în care comunică decizia fermă ca partida dintre Girona şi FC Barcelona din etapa 21 să nu se joace în afara graniţelor Spaniei.

În scrisoare, Federaţia Spaniolă de Fotbal explică faptul că nici FIFA şi nici UEFA nu sunt partizane ale acestei idei şi că nici Guvernul Spaniol ”nu vede cu ochi buni” mutarea partidei la Miami.

De asemenea, Federaţia Spaniolă de Fotbal confirmă poziţia sindicatului fotbaliştilor care respinge vehement ideea ca partida Girona-FC Barcelona să se joace în afara Spaniei.

Preşedintele Ligii Spaniole, Javier Tebas a reacţionat astfel: ”Acestea nu sunt argumente solide. UEFA nu a reacţionat public, FIFA nu are putere de decizie, iar cu Sindicatul Fotbaliştilor suntem în negocieri”.

Fotbalul spaniol aşteaptă acum cu sufletul la gură o decizie în aceasta privinţă, dar şansele ca partida dintre Barcelona şi Girona să se joace în afara Spaniei sunt destul de mici în acest moment. El Pais scrie că intervenţia Guvernului în această cauză nu este deloc exclusă, ţinând cont de faptul că partida din etapa cu numărul 21 vizată să se joace la Miami este un meci între două formaţii din zona Catalunya. 

Afla mai multe despre: fc barcelonagironafederaţia spaniolă de fotbal 

viewscnt
Articole similare