Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Federer a trecut de Nadal şi rămâne neînvins în faţa sa, în 2017! FedEX, campion la Shanghai

Federer a trecut de Nadal şi rămâne neînvins în faţa sa, în 2017! FedEX, campion la Shanghai

Tenis

Comentarii

Roger Federer, de neînvins. După ce a trecut de Rafael Nadal la Melborne, Indian Wells şi Miami, elveţianul l-a învins pe spaniol şi în finala Masters-ului de la Shanghai, scor 6-4, 6-3.

Roger Federer a câştigat primul set, după ce şi-a adjudecat ultimul game al setului la 0, pe propriul serviciu. La 2-2 în setul secund elveţianul a reuşit break-ul şi a făcut primul pas către victorie. La 5-3, în setul decisiv, Federer a mai reuşit un break, înregistrând o nouă victorie în faţa lui Nadal, în 2017. 

Acesta este al şaselea titlu al tenismanului elveţian în 2017, după cele de la Australian Open (Grand Slam), Indian Wells (Masters 1000), Miami (Masters 1000), Halle (500) şi Wimbledon (Grand Slam) şi al 26-lea turneu din seria Masters câştigat în carieră. Este pentru a doua oară când Federer se impune în Masters-ul de la Shanghai, după ce, în 2014, l-a învins în finală pe Gilles Simon.

VIDEO | Moment senzaţinonal în primul set al disputei. Federer câştigă gameul 6 al partidei servind 4 aşi, în 50 de secunde

Afla mai multe despre: tenis masculinfederernadalshanghaifederer - nadal,  

viewscnt
Articole similare