Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Federer, după ce a fost eliminat de Nadal din sefiminalele Roland Garros: ”A fost mai bun. Am fost surprins cât de departe am ajuns”

Federer, după ce a fost eliminat de Nadal din sefiminalele Roland Garros: ”A fost mai bun. Am fost surprins cât de departe am ajuns”

Tenis

Comentarii

Roger Federer a declarat, vineri, după ce a fost eliminat în semifinalele French Open de Rafael Nadal, că este suprins cât de departe a ajuns la această competiţie pe zgură.

"Începutul a fost complicat din cauza vântului şi amândoi ştiam că în aceste condiţii totul se poate întâmpla, deoarece era greu să controlezi lucrurile. Am avut minioportunităţi, dar Nadal a fost mai bun. Modul în care se apără pe zgură este unic şi numai este nimeni ca el, este uimitor cum se apără. A fost un turneu extraordinar pentru mine şi susţinerea oamenilor a fost mai mare ca oricând, atât la antrenamente, cât şi la meciuri. Am jucat bine şi am fost surpins cât de departe am ajuns. Nu ştiu dacă voi reveni anul viitor aici, este cea ce spun întotdeauna când mă întreabă cineva de 2020. Însă este sigur că mi-a plăcut revenirea pe zgură", a declarat Federer, potrivit marca.com.

Spaniolul Rafael Nadal, locul 2 ATP, l-a învins, vineri, cu scorul de 6-3, 6-4, 6-2, pe elveţianul Roger Federer, locul 3 ATP, calificându-se pentru a XII-a oară în finala turneului de la Roland Garros.

Afla mai multe despre: rogere federer 

viewscnt
Articole similare