Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Federer i-a felicitat pe noii campioni mondiali de la rugby. Legătura surprinzătoare pe care o are tenismenul cu Africa de Sud

Federer i-a felicitat pe noii campioni mondiali de la rugby. Legătura surprinzătoare pe care o are tenismenul cu Africa de Sud

Tenis

Comentarii

Tenismenul elveţian Roger Federer a felicitat, printr-un mesaj video, noua campioană a lumii la rugby, naţionala din Africa de Sud, ţara natală a mamei sale.

"Sunt foarte fericit pentru tine şi pentru echipa ta. Ce victorie, ce efort uimitor al echipei! Aţi petrecut atât de mult timp împreună şi aţi scos-o la capăt cu o mare victorie. Am urmărit, am văzut finalul pe stradă. Vă transmit foarte multe felicitări şi sper să vă pot vedea curând. Sunteţi cei mai buni, bravo tuturor, aţi fost uimitori!", a spus Federer, în mesajul adresat căpitanului Siya Kolisi şi coechipierilor lui.

Mama lui Federer s-a născut şi a crescut la Johannesburg.

Reprezentativa Africii de Sud a câştigat Cupa Mondială de rugby pentru a treia oară în istoria sa, după ce a învins, sâmbătă, la Yokohama, cu scorul de 32-12 (12-6), selecţionata Angliei. Africa de Sud a mai câştigat Cupa Mondială în 1995 şi 2007.

Afla mai multe despre: federer 

viewscnt
Articole similare