Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Federer, indignat după scandalul creat de Serena Williams la Roland Garros. "Trebuia să o ţină în vestiar!" Cum i-a taxat fostul lider mondial pe organizatori

Federer, indignat după scandalul creat de Serena Williams la Roland Garros. "Trebuia să o ţină în vestiar!" Cum i-a taxat fostul lider mondial pe organizatori

Tenis

Comentarii

Scandalul în urma căruia Dominic Thiem s-a văzut silit să părăsească sala de conferinţe de la Roland Garros din cauza Serenei Williams, naşte discuţii aprinse. Şi Federer şi-a exprimat părerea.

Serena Williams a născut un adevărat scandal în weekend, atunci când, nervoasă că a fost eliminată, a solicitat să apară repede în faţa presei, motivând că nu are starea necesară să aştepte. Dominic Thiem se afla în acel moment în sală şi a fost invitat să iasă, pentru a-i permite accesul lui Williams. Austriacul a devenit nervos şi le-a spus organizatoilor:

”Nu mai sunt doar un junior! N-am înţeles, sincer. Adică, ce dracu? Cred că e o glumă. Trebuie să plec din sală pentru că ea (n.r. - Serena Williams) îşi face apariţia? Atunci plec, nu mai stau”, 

Federer a auzit şi el despre eveniment şi a fost acid la adresa organizatorilor. 

"Nu ştiu ce nu a mers acolo, dar ceva nu a funcţionat cum trebuie pentru ca aşa ceva să ajungă să se întâmple. Probabil că trebuia să o ţină pe Serena în vestiar, nu să aştepte la centrul de presă. Nu ştiu ce s-a întâmplat exact. Îi înţeleg frustrarea lui Dominic.

Întotdeauna comunicarea e cheia, dar există un cod nescris: cel care e încă în turneu are întâietate, pentru că trebuie să meargă să se odihnească. Eu, dacă pierdeam cu Leonardo (n.r.Mayer), îl lăsam pe el să vorbească primul, doar mai urma cel puţin un meci pentru el. Îi înţeleg frustrarea lui Dominic. Cu siguranţă s-a întrebat 'Cum Dumnezeu se întâmplă aşa ceva?", a declarat Roger Federer după ce s-a calificat în turul al patrulea. 

Serena a cerut să le vorbească jurnaliştilor la mai puţin de zece minute de la încheierea partidei pierdute cu Sofia Kenin, ceea ce reprezintă o situaţie neobişnuită. 

 

 

 

Afla mai multe despre: tenisroland garrosfedererwilliamsthiem 

viewscnt
Articole similare