Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Federico Chiesa, avertisment dur pentru tricolori! Ce a putut spune italianul despre un posibil blat la România - Franţa

Federico Chiesa, avertisment dur pentru tricolori! Ce a putut spune italianul despre un posibil blat la România - Franţa
Comentarii

Atacantul italian Federico Chiesa s-a declarat suspicios înaintea meciului dintre România şi Franţa. În cazul unei remize, ambele echipe merg în semifinale, iar naţionala de tineret a Italiei este eliminată de la Euro 2019.

"Sper ca România şi Franţa să nu facă vreun aranjament! Sper să nu facă ceea ce ne aşteptăm cu toţii. Glumele proaste ca ceea ce ar urma nu sunt gustate în sport! E adevărat, se mai întâmplă astfel de lucruri în fotbal. Sper că nu astăzi.

Eu cred până la final. Aşteptăm rezultatul partidei. Suntem pregătiţi să jucăm în semifinale. Regretul cel mai mare este acela că nu am remizat cu Polonia. Am intrat pe teren să câştigăm, dar am primit o lecţie. Suntem tineri şi sper să învăţăm ceva din ea", a declarat Federico Chiesa într-o conferinţă de presă.

Meciul dintre România şi Franţa se joacă luni, de la 22:00, în ultima rundă din Grupa C de la Euro 2019.

Înaintea acestei partide, tricolorii mici sunt liderii grupei, cu şase puncte, la egalitate cu Franţa, dar cu golaveraj mai bun. Astfel, în cazul unui succes sau al unei remize, România se califică în semifinale.

Există şi varianta unei înfrângeri, însă nu la mai mult de două goluri diferenţă, caz în care Italia ar completa careul de aşi al turneului final pe care îl găzduieşte.

Afla mai multe despre: chiesa 

viewscnt
Articole similare