Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FedEx merge ceas! Victorie superbă pentru Federer în meciul cu Wawrinka! Meciurile zilei de la Indian Wells se văd pe Telekom Sport

FedEx merge ceas! Victorie superbă pentru Federer în meciul cu Wawrinka! Meciurile zilei de la Indian Wells se văd pe Telekom Sport

Tenis

Comentarii

Roger Federer a jucat aproape perfect în faţa bunului său prieten, Stan Wawrinka. Nu i-a oferit nicio şansă de break şi a trecut în turul al patrulea după doar 59 de minute. 6-3, 6-4.

A fost a 25-a confruntare dintre cei doi şi al 22-lea succes pentru actualul număr 4 mondial.

Următorul adversar al lui Roger va fi Kyle Edmund, pe care până acum nu l-a întâlnit în circuit.

Roger a cîştigat turneul de la Indian Wells de 5 ori, ultima oară în 2017, chiar în faţa lui Wawrinka, şi este finalistul ultimelor două ediţii. Are şansa să îl depăşească pe Djokovic, acum eliminat, care are şi el tot 5 titluri.



Tot în sferturi s-a calificat şi Rafa Nadal, care nu a avut probleme cu argentinianul Scwartzmann. Triplu campion la Indian Wells, Nadal l-a învins cu 6-3 6-1 pe Swartzmann şi are 7 victorii din tot atâtea meciuri cu argentinianul. Pentru Nadal urmează un meci cu sârbul Krajinovic.

În schimb, al şaselea favorit de la Indian Wells, japonezul Nishikori, a părăsit prematur turneul. A fost eliminat în turul al treilea de polonezul Hurkacz. Nishikori a luat primul set, dar Hurkacz a revenit spectaculos şi s-a impus cu 4-6, 6-4, 6-3.

Turneul ATP de la Indian Wells se vede pe Telekom Sport!

Astăzi, în direct pe Telekom Sport 4

  • 20:00 - Filip Krajinovic - Rafael Nadal

  • 22:00 - Lennard Struff - Milos Raonic

  • Urmat de: Kyle Edmund - Roger Federer

  • 03:00 - Ivo Karlovic - Dominic Thiem

  • 05:00 - Phillip Kohlschreiber - Gael Monfils

Afla mai multe despre: indian wellsroger federer 

viewscnt
Articole similare