Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Felicitări lui Inter şi lui Conte. Au făcut un campionat mare şi au meritat să câştige”. Pirlo, cuvinte superbe despre marea rivală

”Felicitări lui Inter şi lui Conte. Au făcut un campionat mare şi au meritat să câştige”. Pirlo, cuvinte superbe despre marea rivală

Serie A

Comentarii

Titlul din Serie A a fost decis cu patru etape înainte de finalul sezonului. După ce Atalanta s-a încurcat cu Sassuolo, Inter a fost desemnată matematic campioană.

Astfel, după ce Juventus a reuşit să se impună în ultimele nouă sezoane, Italia are acum o nouă campioană. Antonio Conte, care începuse seria impresionantă de triumfuri a ”bătrânei doamne”, a condus-o pe rivala Inter către titlu.

Juventus l-a promovat pe Pirlo la poziţia de antrenor al echipei mari, după ce acesta fusese instaurat ca antrenor U23 cu doar o săptămână înainte. Din păcate pentru ”bianconeri”, alegerea nu a fost una inspirată, iar echipa se luptă din greu pentru a prinde măcar un loc de Liga Campionilor.

În conferinţa de presă de după victoria 2-1 cu Udinese, obţinută de Ronaldo pe final de meci, Pirlo şi-a felicitat rivalii pentru titlul obţinut şi a afirmat că echipa sa va reveni mai puternică sezonul viitor, cu scopul de a redobândi trofeul în Serie A.

“Este o oboseală mentală. Când eşti obişnuit să lupţi pentru primul loc şi ajungi să lupţi pentru un loc de Champions League, ceva se schimbă. Trebuie neapărat să intrăm în Champions League. Felicitări lui Inter şi Conte. Au făcut un campionat mare şi au meritat să câştige.

Dar ne vom întoarce să luptăm pentru titlu. S-a terminat un ciclu, dar vom deschide altul. Acea îmbrăţişare e importantă (n.r. după golul de 2-1 al lui Ronaldo). Grupul e unit şi vrea să lupte”, a declarat Andrea Pirlo, pentru Corriere dello Sport.

Afla mai multe despre: andrea pirlojuventusinterantonio conteserie a 

viewscnt
Articole similare