Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Felicitări pentru adversar şi scuze în faţa suporterilor: "Nu merită o echipă care să arate aşa". Ce a declarat Balint după înfrângere

Felicitări pentru adversar şi scuze în faţa suporterilor: "Nu merită o echipă care să arate aşa". Ce a declarat Balint după înfrângere

UTA

Comentarii

Antrenorul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, a oferit primele explicaţii, după înfrângerea cu Hermannstadt, scor 1-0.

Laszlo Balint, după UTA Arad - Hermannstadt 0-1

FC Hermannstadt a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0, (0-0), echipa UTA Arad, în etapa a III-a a play-out-ului Ligii I.

"Felicit adversarul, pentru că ştiam ce va juca. Cu armele lor au reuşit să ne învingă. I-am avertizat pe jucători asupra calităţii adversarului. Nu am făcut ce ne-am propus. Am făcut cadouri, am arătat rău. Poate exista o scuză prin lipsa de prospeţime, iar din cauza acestei exprimări vreau să-mi cer scuze în faţa suporterilor, pentru că nu merită o echipă care să arate aşa. 

În general, românul face nuntă după victorie şi înmormântare după înfrângere. Mă doare mai rău exprimarea echipei, să găsim cauzele. Sibienii au fost mai determinaţi, trebuie să învăţăm din acest lucru. Fizic nu am arătat bine, dar greşelile tehnice trebuie eliminate. Trebuie să acumulăm puncte în continuare, mai sunt şase etape", a declarat Laszlo Balint.  

Afla mai multe despre: laszlo balintuta aradhermannstadt 

viewscnt
Articole similare