Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Felipe Melo şochează: ''95% dintre prietenii mei sunt morţi". Dezvăluirile dureroase ale fostului internaţional brazilian

Felipe Melo şochează: ''95% dintre prietenii mei sunt morţi". Dezvăluirile dureroase ale fostului internaţional brazilian
Comentarii

A fost primul fotbalist suspendat pentru o postare pe Twitter, pe vremea cand evolua la Galatasaray, a declarat că dacă nu se apuca de fotbal ajungea criminal şi a fost eliminat după doar cinci minute la un meci din Copa Libertadores.

A recunoscut cu francheţe că atunci când evolua în naţionala Braziliei şi îl infrunta pe Messi avea un mesaj clar pentru coechipieri: "Trebuie să îl lovim pe rând şi să încercăm să-l scoatem din joc''.

Asta nu l-a împiedicat să declare că argentinianul este cel mai bun fotbalist din lume. A trăit în cea mai periculoasă favelă din Rio de Janeiro, printre arme şi droguri, şi a povestit în multe rânduri momentele dramatice prin care a trecut. Însă, Felipe Melo, căci despre el este vorba, a şocat într-un interviu acordat recent.

''95% dintre prietenii mei din favela nu mai există, sunt morţi. Ceilalţi, puţini, au ales o altă cale, au reuşit să plece, să muncească şi să câştige lupta'', a declarat brazilianul pentru Clarin.

Ajuns la 36 de ani, Melo se consideră un om împlinit. E căsătorit şi tatăl a patru copii. Crescut de Flamengo, Felipe Melo a jucat la echipe puternice din Europa, precum Juventus, Inter, Fiorentina şi Galatasaray. În 2017 s-a întors în Brazilia şi a semnat cu Palmeiras.

Afla mai multe despre: felipe melo 

viewscnt
Articole similare