Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Fenomenul român" care i-a impresionat pe italieni. "E gata de explozia finală!" Are doar 18 ani, dar e aşteptat să strălucească în Serie A

"Fenomenul român" care i-a impresionat pe italieni. "E gata de explozia finală!" Are doar 18 ani, dar e aşteptat să strălucească în Serie A

Stranieri

Comentarii

Publicaţia italiană Fanpage.it îi dedică un articol amplu în rubrica "Talent Scout" românului Claudiu Micovschi (18 ani), care în prezent e legitimat la Genoa şi evoluază la echipa de tineret a "grifonilor".

Format la Luceafărul Oradea, Micovschi s-a transferat la Genoa în 2015, iar acest sezon a fost unul excepţional mentru mijlocaşul ofensiv de bandă stângă. Micovschi are 15 goluri şi 7 pase decisive în cele 31 de partide jucate pentru Genoa Privamera în acest sezon, în toate competiţiile, iar italienii îi prevăd un viitor strălucit "tânărului fenomen român".

Micovschi e comparat cu internaţionalul italian Stephan El Shaarawy, care şi-a început cariera tot la Genoa, iar sursa citată îi realizează un portret flatant.

"Acum, după ce a reuşit să joace un rol important la echipa Primavera, cu goluri şi performanţe excelente, are două dorinţe: să joace la prima echipă (şi cine ştie dacă Ballardini nu-i va oferi asta până la finalul acestui sezon) şi un debut în naţionala U21 a României, fiind în acest moment unul din oamenii cheie ai selecţionatei U18. De fapt, ar mai fi un vis, care însă acum pare departe de realizare. Acesta e să joace la Real Madrid cu idolul său, Gareth Bale, care i-a servit drept model în evoluţuie", scriu cei de la fanpage.it.



"Nimic nu e simplu cu Micovschi. Pentru că acest sezon la Genoa a fost pur şi simplu uimitor. Cifrele, calităţile, jocurile şi golurile talentului român au oferit imaginea unuia dintre cei mai promiţători jucători din "incubatorul" rossoblu", mai notează italienii despre puştiul cotat momentan la "doar" 125.000 de euro, conform Transfermarkt.



 

Afla mai multe despre: micovschiserie agenoa 

viewscnt
Articole similare