Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ferencvaros a produs surpriza serii în Champions League şi a "răzbunat-o" pe CFR Cluj. Toate rezultatele de miercuri şi programul din play-off

Ferencvaros a produs surpriza serii în Champions League şi a "răzbunat-o" pe CFR Cluj. Toate rezultatele de miercuri şi programul din play-off
Comentarii

Miercuri s-au jucat ultimele meciuri din turul trei preliminar UEFA Champions League, ultima fază în care meciurile s-au jucat într-o singură manşă. Mai jos sunt rezultatele meciurilor de miercuri seară şi programul din play-off.

Omonia Nicosia a eliminat-o pe Steaua Roşie Belgrad la loviturile de departajare, după 1-1 în timpul regulamentar. Falcinelli şi Degenek au ratat de la sârbi, în timp ce la Omonia au marcat toţi executanţii. 

Ferencvaros a eliminat-o pe Dinamo Zagreb (2-1), echipa care a eliminat-o pe CFR Cluj în turul precedent. Golurile au fost marcate de Lovrencsics şi Uzuni pentru gazde. Acelaşi Uzuni şi-a trimis mingea în poartă. Maccabi Tel Aviv a învins-o scurt, 1-0, pe Dinamo Brest şi şi-a asigurat un loc în play-off. 

Molde a eliminat-o pe Qarabag după penalty-uri, iar danezii de la Midtjylland au învins cu 3-0 pe Young Boys. 

Meciurile tur din play-off-ul UEFA Champions League se vor juca marţi 22 septembrie şi miercuri 23 septembrie, în timp ce returul va fi săptămâna următoare. 

Meciurile din play-off: 

Slavia Praga - Midtjylland
Maccabi Tel Aviv - RB Salzburg
Olympiacos - Omonia Nicosia
Molde - Ferencvaros
Krasnodar - PAOK Salonic
Gent - Dinamo Kiev

Afla mai multe despre: uefa champions league 

viewscnt
Articole similare