Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ferencvaros vrea să îl transfere pe Gicu Grozav, după prestaţiile excelente din acest sezon

Ferencvaros vrea să îl transfere pe Gicu Grozav, după prestaţiile excelente din acest sezon

Stranieri

Comentarii

Atacantul echipei Kisvarda, Gheorghe Grozav, este dorit de Ferencvaros, anunţă Eurosport.

După opt etape disputate în actuala ediţie a campionatului Ungariei, Gicu Grozav este golgheterul campionatului, cu şase goluri, reuşite care l-au adus în atenţia unei echipe mai importantă.

Ferencvaros, locul 3 în campionatul Ungariei, se interesează despre condiţiile în care îl poate transfera pe internaţionalul român în ianuarie anul viitor. Totuşi, oficialii lui Kisvarda, a şasea clasată, nu vor să renunţe la Gicu Grozav şi îi pregătesc o mărire de salariu.

Conform sursei amintite, Gicu Grozav, care primeşte în prezent 12.000 de euro lunar, s-ar putea alege cu o mărire salarială de 4.000 de euro.

În vârstă de 29 de ani, Grozav se află la Kisvarda din ianuarie anul acesta, timp în care a adunat 12 goluri şi cinci assist-uri, în 24 de apariţii.

Gheorghe Grozav, trecut cu vederea de Cosmin Contra

Aflat în lot la ultima acţiune a echipei naţionale, dubla cu Spania şi Insulele Feroe, Gheorghe Grozav a fost omis de această dată de Cosmin Contra, care i-a preferat pe Florinel Coman şi pe Alexandru Mitriţă pe poziţia de extremă stânga.

România întâlneşte, sâmbătă, de la 19:00, la Torshavn, reprezentativa Insulelor Feroe, pentru ca marţi, 15 octombrie, de la 21:45, să înfrunte Norvegia, pe Arena Naţională.

  • Insulele Feroe – România, 12 octombrie, ora 19:00 (Tórsvøllur, Torshavn)
  • România – Norvegia, 15 octombrie, ora 21:45 (Arena Naţională, Bucureşti)

Afla mai multe despre: grozav 

viewscnt
Articole similare