Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fericire maximă pentru Poli Iaşi, după victoria cu Botoşani: ”Suntem bucuroşi, dar trebuie să fim atenţi! E bine că acum depindem doar de noi”

Fericire maximă pentru Poli Iaşi, după victoria cu Botoşani: ”Suntem bucuroşi, dar trebuie să fim atenţi! E bine că acum depindem doar de noi”

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi a reuşit să câştige derby-ul Moldovei cu Botoşani, scor 1-0, iar echipa antrenată de Flavius Stoican a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în PlayOff-ul Ligii I.

La finalul partidei, Flavius Stoican şi Andrei Cristea s-au declarat mulţimiţi de rezultat, dar anunţă că echipa va trebui să fie concentrată pentru a nu pierde tot în ultima clipă.

Sunt bucuros pentru ce am reuşit până acum. Ştiam jucătorii şi tocmai din acest motiv ne-am impus un obiectiv îndrăzneţ. Avem şanse mari să ajungem în PlayOff, dar este bine că depindem de noi. Ştiam că o să fie o partidă grea, pe un teren dificil, iar miza a apăsat pe umerii jucătorilor.

În prima repriză am încercat să nu greşim, să nu facem cadouri, iar în a doua repriză ştiam că vom găsi o oportunitate de a marca. Andrei Cristea este un jucător incredibil, joacă perfect pentru echipă, marchează, iar eu sunt un antrenor fericit. Jucătorii au lucrat alături de muncitorii de la stadion pentru a acoperi gazonul. Bravo lor, cinste lor! Am fotbalişti care pot intra oricând să joace, să fie titulari”, a spus Flavius Stoican, la Telekom Sport.

Echipa noastră a arătat foarte bine azi şi meritam să câştigăm. În prima repriză am încercat să nu riscăm prea mult şi să dăm lovitura abia în repriza secundă, iar acest lucru ne-a ieşit perfect. Acum suntem la mâna noastră, depindem numai de noi ca să ajungem în PlayOff.

Suntem bucuroşi, dar trebuie să fim foarte atenţi. Mai avem două meciuri extrem de importante şi trebuie să rămânem extrem de concentraţi. Într-o secundă putem pierde totul, aşa că avem nevoie de atenţie maximă”, a spus Andrei Cristea.

Afla mai multe despre: stoicaniasibotosani,  

viewscnt
Articole similare