Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ferland Mendy l-a trecut pe bancă pe Marcelo. Cifrele care susţin decizia lui Zidane

Ferland Mendy l-a trecut pe bancă pe Marcelo. Cifrele care susţin decizia lui Zidane

Real Madrid

Comentarii

Ferland Mendy s-a impus în ultima vreme în primul 11 al Realului şi i-a luat locul lui Marcelo.

Considerat de mulţi drept cel mai bun fundaş stânga din lume în ultimii ani, Marcelo a devenit rezervă la Real Madrid. Noua achiziţie, Ferland Mendy, l-a cucerit pe Zidane, iar cifrele fostului lateral de la Lyon îi dau dreptate antrenorului.

Conform cotidianului AS, Mendy a îmbunătăţit enorm defensiva madrilenilor. Cu Mendy în primul 11, Real Madrid a încasat doar 8 goluri în 19 meciuri! Pe de altă parte, cu Marcelo titular, Real Madrid a încasat nu mai puţin de 15 goluri în 15 meciuri.

Asta înseamnă o medie de un gol pe meci, comparativ cu 0.42 goluri pe meci când joacă francezul. În plus, în ceea ce priveşte duelurile câştigate, Mendy are un procentaj de 60.56%, în timp ce brazilianul Marcelo are un procentaj de 52.17%.

Cotat la 35 de milioane de euro, Ferland Mendy (24 de ani) a costat-o pe Real Madrid aproape 50 de milioane de euro vara trecută. Jucătorul cu origini senegaleze are 4 selecţii în naţionala Franţei şi a mai evoluat în cariera sa la Le Havre şi Lyon. În actuala stagiune are 19 meciuri pentru Real Madrid, dar şi două pase decisive de gol. 

Afla mai multe despre: ferland mendyreal madridmarcelo 

viewscnt
Articole similare